Facebook Pixel Έδωσε απαντήσεις ο Μαμαρντασβίλι: "Ήξερα που θα σουτάρει ο Μπακασετας"
| 2024-03-27 20:35:00

Έδωσε απαντήσεις ο Μαμαρντασβίλι: "Ήξερα που θα σουτάρει ο Μπακασετας γιατί..."

Sportdog Team

Δηλώσεις έκανε ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο αρχηγός της Γαλανόλευκης.

Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι: Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι είναι ο τερματοφύλακας της Βαλένθια και της Εθνικής Γεωργίας, όπου σε δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στην Εθνική μας αναφέρθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και στην απόκρουση που έκανε σε αυτό του Τάσου Μπακασέτα.

«Ηττήθηκα στα πέναλτι όχι μόνο από την Μπέτις, αλλά και από την Ρεάλ. Είπα στον εαυτό μου πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί και πράγματι έτσι έγινε.
 Δεν ήταν μόνο στα πέναλτι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύ πίεση σε τέτοια παιχνίδια
.», τόνισε αρχικά.

Για το πέναλτι του Μπακασέτα: «Ήξερα που θα εκτελεστεί το πρώτο πέναλτι της Ελλάδας (σ.σ.:Μπακασέτας) γιατί είχε σουτάρει τέσσερα πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του.

Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Δουλεύω σκληρά, όχι μόνο στα πέναλτι, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα», είπε ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική χωρίς προπονητή προσωπικότητα και ηγέτες - "Κατέστρεψε" τον Ιωαννίδη ο Πογέτ - Γιοβάνοβιτς ή Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags