Facebook Pixel ''Σέξι... ξεπέτα!'' (ΦΩΤΟ)
| 2012-03-11 23:17:00

''Σέξι... ξεπέτα!'' (ΦΩΤΟ)

''Σέξι... ξεπέτα!'' (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρια και ειρωνικά σχόλια από τα “κιτρινόμαυρα” Media μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ένα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε πιο εύκολη νίκη της χρονιάς.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα αεκτζήδικα sites:

AEK365.gr

Δεν ξανάγινε τέτοια ξεπέτα

Η πιο εύκολη νίκη της χρονιάς για την ΑΕΚ απέναντι στον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό - Η Ένωση κέρδισε 2-0 τους «πράσινους» με τα γκολ των Λεονάρντο και Κλωναρίδη - Σούπερ εμφάνιση και κατάθεση ψυχής απ' όλους

AEK-live.gr

Σέξι βαζέλα, η ΑΕΚ ήταν τρέλα...

Αχτύπητη η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό. Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν 2-0 της βαζέλας με τα γκολ του Λεονάρντο (48') και Κλωναρίδη (71'). Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο ρελαντί στο δεύτερο με σούπερ Κωνσταντόπουλο και ψυχωμένους Μανωλά, Κοντοέ, Γεωργέα, Καράμπελα. Μεθυστικός Βάργκας, συγκηντικός ο Λύμπε!

AEKvoice.gr

Ναι ρε ΑΕΚ!

Πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που θύμισε... ΑΕΚ η Ένωση επικράτησε του Παναθηναϊκού στο αποψινό ντέρμπι με 2-0. Σκόρερ για τους "κιτρινόμαυρους" οι Λεονάρντο και Κλωναρίδης. Πολύ καλή απόδοση και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ωστόσο σε υψηλά στάνταρ κυμάνθηκε η συνολική απόδοση της ομάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags