Facebook Pixel Η συγκλονιστική ιστορία του σωσία του Ροναλντίνιο! (BINTEO)
| 2012-03-20 15:30:00

Η συγκλονιστική ιστορία του σωσία του Ροναλντίνιο! (BINTEO)

Η συγκλονιστική ιστορία του σωσία του Ροναλντίνιο! (BINTEO)

Στα 23 του θεωρείται παλαίμαχος ο Σελσίνιο, γνωστός και ως σωσίας του Ροναλντίνιο. Από το κατώφλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δίνη του αλκοόλ.

Η Τάργκου Μούρες έδωσε καταφύγιο στον Σελσίνιο, ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της γενιάς του στη Βραζιλία.

Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος στο παρελθόν είχε προτάσεις από Αγγλία, Γαλλία και Σαουδική Αραβία παραχωρήθηκε δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη ρουμανική ομάδα.

"Αποφάσισα να έρθω στη Ρουμανία, είναι πισωγύρισμα όμως πρέπει να σώσω την καριέρα μου" τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Σέλσο Λουίς Χονοράτο Ζούνιορ όπως είναι το πλήρες όνομα του, σε ηλικία μόλις 16 ετών μεταπήδησε στη Ρωσία και την Λοκοματίβ Μόσχας. Τον αποκαλούσαν ήδη "νέο Ροναλντίνιο".

Στη Ρωσία όχι μόνο δεν έδειξε το ταλέντο του, αλλά προπονούνταν υπό την επήρεια αλκοόλ. "Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν πως πήγα στη Ρωσία σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Είναι εντελώς διαφορετική χώρα σε σχέση με την Βραζιλία. Επαγγελματικά ήμουν πολύ καλά, όμως προσωπικά είχα πάρει λάθος δρόμο. Ήμουν νέος και είχα προτάσεις από συλλόγους, όπως Κρουζέιρο, Σάο Πάουλο, Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία γαλλική ομάδα.

Ήταν δύσκολο να επιλέξω, όμως με ενδιέφερε που θα πάρω περισσότερα χρήματα. Η Πόρτο μου έκανε την καλύτερη πρόταση, όμως είχα ήδη υπογράψει στη Λοκομοτίβ".

 Ο νεαρός μέσος παραδέχεται πως κατέστρεψε την καριέρα του λόγω των χρημάτων. Στη Λοκομοτίβ, ο μισθός του ήταν 50 φορές μεγαλύτερος από τα χρήματα που θα εισέπραττε στην Βραζιλία.   

"Στη Ρωσία τα χρήματα ήταν 50 φορές καλύτερα από την Βραζιλία. Έμοιαζα χαμένος σε αυτό τον κόσμο. Έβγαζα εύκολα χρήματα.

Στα 16 σου δεν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει. Κάνεις υπερβολές και πίνεις. Πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση. Κάποιες φορές δεν κοιμόμουν καθόλου μέχρι να πάω για προπόνηση. Ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά αν και με περιτριγύριζαν άτομα αυτού του περιβάλλοντος.

Δεν ντρέπομαι, ήμουν περήφανος όταν πήγαινα μεθυσμένος για προπόνηση. Νόμιζα είμαι ο καλύτερος. Ήταν γελοίο αλλά το συνειδητοποίησα αργότερα" αναφέρει ο Σελσίνιο συνεχίζοντας την διήγηση του.

"Το 2010 η ζωή μου άλλαξε. Η γιαγιά μου είπε πως αν δεν αλλάξω θα πέσω πολύ χαμηλά. Ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία να καθαρίσω το όνομα μου και να γίνω υπολογίσιμος ποδοσφαιριστής" κατέληξε...

Η Τάργκου Μούρες στην οποία ανήκει πλέον ο "σωσίας του Ροναλντίνιο" βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας του ρουμανικού πρωταθλήματος.



Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags