Facebook Pixel Πάλμα για Μπούργος: ’’Είναι καθηγητής - Με βοήθησε στον Άρη’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 23:27:00

Ύμνοι Πάλμα για Μπούργος: ’’Είναι καθηγητής - Με βοήθησε στον Άρη’’

Sportdog Team
Ύμνοι Πάλμα για Μπούργος: ’’Είναι καθηγητής - Με βοήθησε στον Άρη’’

Ο νεαρός άσος της Σέλτικ μίλησε για τη συνεργασία του με τον πρώην προπονητή του Άρη.

Ο Λουίς Πάλμα σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ήταν υπέροχο. Ο 23χρονος εξτρέμ έχει γίνει πολύτιμος για τη Σέλτικ και δείχνει να έχει προσαρμοστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Πάλμα έβγαλε το καπέλο στον Μπούργος, με τον οποίο συνεργάστηκε όσο αμφότεροι βρίσκονταν στον Άρη.

Όσα δήλωσε ο μέχρι πρότινος αστέρας του Άρη:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευγνώμων στον Μπούργος, έχω μεγάλη εκτίμηση για τον καθηγητή. Με βοήθησε πολύ στην Ελλάδα και με ενθάρρυνε να συνεχίσω να εργάζομαι για να συνεχίσω να πετυχαίνω σημαντικά πράγματα. Στη δεύτερη εμπειρία μου στην Ευρώπη, θα προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά βήμα προς βήμα.

Δουλεύω για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, στο Champions League, όπου υπάρχουν μεγάλες και ιστορικές ομάδες, οπότε πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος.

Πάντα έλεγα στην οικογένειά μου ότι η πανδημία ήταν κακή για εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά εμένα με βοήθησε πολύ. Όταν έγινε αυτό το διάλειμμα στο πρωτάθλημα της Ονδούρας, δούλευα στο σπίτι κάθε μέρα κι όταν επέστρεψα στο πρωτάθλημα στην Ονδούρα, νομίζω ότι ήμουν πιο ώριμος μετά από αυτό που συνέβη το 2019.

Φρόντισα τον εαυτό μου, χάρη στη μητέρα μου που ξέρει τα πάντα, όσον αφορά τη διατροφή γιατί δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σπίτι για έξι μήνες. Έκανα γυμναστική και ποδήλατο στο σπίτι μου. Με σημάδεψε πολύ για να συνειδητοποιήσω τι ήθελα να πετύχω στη ζωή. Επέστρεψα από την πανδημία και άρχισα να βάζω γκολ, με ασίστ και κατάφερα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, τον Άρη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags