Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στάζει... μέλι για Ραζβάν παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Καλό στήσιμο, δεν φαίνονται λάθη" - Ατάκες για Νάρεϊ, Εκόνγκ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 12:03:00

Στάζει... μέλι για Ραζβάν παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Καλό στήσιμο, δεν φαίνονται λάθη" - Ατάκες για Νάρεϊ, Εκόνγκ

Sportdog Team
Στάζει... μέλι για Ραζβάν παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Καλό στήσιμο, δεν φαίνονται λάθη" - Ατάκες για Νάρεϊ, Εκόνγκ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και μίλησε για όσα έχει δει από την ομάδα μέχρι στιγμής.

Γιώργος Κουλακιώτης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας για νίκη του Δικεφάλου του Βορρά επί της Χαρτς, μια πολύ καλή εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» που εξασφάλισε ένα γκολ πρόκρισης για τους Θεσσαλονικείς.

Για την πιθανή αποχώρηση και πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ: «Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν παραπάνω τι πρέπει να κάνουν. Αν έχουν πάρει ή αν έχουν κλείσει κάποιον ισάξιο ποδοσφαιριστή, ας τον δώσουν. Αν δεν το έχουν κάνει, είναι λάθος η πώλησή του.

Ένας Νάρεϊ που ήταν πολύ καλός, πολύ σημαντικός κρίκος. Και ξαναλέω, αν έχει καλυφθεί το κενό, καλά κάνανε και τον δίνουνε, αν όχι θα υπάρξει πρόβλημα. Σε αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, το είδαμε και χθες που δεν έπαιξε από την αρχή ο Νάρει».

Για τις εως τώρα εμφανίσεις του Εκόνγκ: «Και ο Έκονγκ θα φτάσει στο επίπεδο του Ίνγκασον κάποια στιγμή, πρέπει όλη η ομάδα να τον βοηθήσει. Πάντως το στήσιμο της ομάδας είναι πολύ καλό, οπότε δεν φαίνονται τα λάθη που γίνονται. Έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, και μπορεί να πιάσει υψηλή απόδοση. Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρει μια πολύ άνετη νίκη και θα μπορέσει να προκριθεί μέσα στη Τούμπα.

Τέλος, έκλεισε μιλώντας για την συνολική φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μ' αρέσει όλο το στήσιμο της ομάδας και η απόδοσή της, τον Λουτσέσκου τον θεωρώ από τους καλύτερους προπονητές που είχαμε  στον ΠΑΟΚ. Αν τον εμπιστευτούμε, τα αποτελέσματα έρχονται. Αυτό δεν σημάινει ότι η ομάδα έχει προκριθεί. Πρέπει να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και με τη βοήθεια του κόσμου να προκριθεί», είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με κορυφαίο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ - Ραντεβού με Σαββίδη - Η Θεσσαλονικιά... καθάρισε για το συμβόλαιο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags