Facebook Pixel Κύπελλο Ισπανίας: Απίστευτος Δουβίκας! Πήρε από το... χέρι τη Θέλτα και με δύο γκολ έδωσε την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 00:10:00

Απίστευτος Δουβίκας! Πήρε από το... χέρι τη Θέλτα και με δύο γκολ έδωσε την πρόκριση

Sportdog Team
Απίστευτος Δουβίκας! Πήρε από το... χέρι τη Θέλτα και με δύο γκολ έδωσε την πρόκριση

Ο Τάσος Δουβίκας έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ράφα Μπενίτεθ, ότι θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στη μάχη που δίνει η ομάδα του στη LaLiga για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Κύπελλο Ισπανίας: Ο Τάσος Δουβίκας έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ράφα Μπενίτεθ, ότι θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στη μάχη που δίνει η ομάδα του στη LaLiga για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Απόψε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ξεκίνησε στην ενδεκάδα (αντικαταστάθηκε στο 88΄ από τον Τάπια) και πέτυχε και τα δύο γκολ της Θέλτα στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σεστάο, χάρις στα οποία προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Copa del Rey.

Η πρωτοπόρος της LaLiga, Τζιρόνα, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 στο ημίχρονο από την Οριχουέλα, αλλά αφυπνίστηκε στο δεύτερο και με 4 γκολ, τα δύο από τον Στουάνι, έφτασε στο εμφατικό 5-2, που της έδωσε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του ισπανικού κυπέλλου. Με δύο γκολ του Βιγιαλίμπρε κι ένα του Νίκο Γουίλιαμς η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε στο... ρελαντί την πρόκριση με 3-0 επί της Καγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε πρόταση 12 εκατ. για Ιωαννίδη, ενήμερος ο Γιοβάνοβιτς - Τον καλεί στα γραφεία ο Αλαφούζος, νέος… Λιβάι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags