Facebook Pixel Sportdog.gr | Stop της Βαλένθια στο Netflix για το ντοκιμαντέρ του Βινίσιους (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-27 16:54:00

Stop της Βαλένθια στο Netflix για το ντοκιμαντέρ του Βινίσιους (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η ισπανική ομάδα δεν θα επιτρέψει στο Netflix να έχει πρόσβαση στο Μεστάγια για να εγγράψει εικόνες για το ντοκιμαντέρ του Βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βαλένθια δεν θα επιτρέψει στο Netflix να έχει πρόσβαση στο γήπεδο της το προσεχές Σάββατο για να τραβήξει φωτογραφίες από τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες θα αποτελούν μέρος ενός ντοκιμαντέρ για τον Βινίσιους.

Είναι μια «απόφαση του συλλόγου», όπως περιορίζονται να εξηγήσουν επίσημες πηγές από την ασπρόμαυρη οντότητα.

Κατ' αρχήν, η Βαλένθια δεν είχε καμία πρόθεση να αντιταχθεί στην είσοδο των ομάδων από την εταιρεία παραγωγής. Συνήθως, η πρόσβαση των μέσων ενημέρωσης στους αγώνες της Πρώτης και της Δεύτερης Κατηγορίας γίνεται απευθείας από τη Λίγκα, αλλά ο σύλλογος έχει ήδη αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψει σε αυτήν την εταιρεία παραγωγής να εισέλθει στο Μεστάγια.

Ο Βραζιλιάνος φορ επιστρέφει στο Μεστάγια όπου την περασμένη σεζόν ξέσπασε μια από τις πιο σκληρές διαμάχες των τελευταίων ετών. Οι ρατσιστικές προσβολές στον παίκτη κατέληξαν να διακόψουν για λίγο τον αγώνα. Η Βαλένθια κατέληξε να αποβάλει ισόβια τρεις οπαδούς που έκαναν τη χειρονομία «μαϊμού» στον παίκτη της  Ρεάλ Μαδρίτης και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εταιρεία παραγωγής είχε μια ομάδα στην Ευρώπη εδώ και αρκετό καιρό που ακολουθούσε τον Βραζιλιάνο παντού και, μάλιστα, έχουν κανονίσει διάφορες συνεντεύξεις.

Ο ασπρόμαυρος σύλλογος έλαβε αιτήματα για έναν παίκτη του και συγκεκριμένα τον Ούγκο Ντούρο , να μιλήσει για τη φιγούρα του Βινίσιους στην ταινία μεγάλου μήκους. Η Βαλένθια αρνήθηκε την πρόσκληση για τον παίκτη να κάνει δηλώσεις σε αυτήν αφού δεν θέλει αντιπαραθέσεις.

Η Βαλένθια επαναλαμβάνει ότι το Μεστάγια δεν είναι ένα ρατσιστικό γήπεδο και ότι ο σύλλογος ενήργησε πολύ γρήγορα για να αποβάλει τους οπαδούς που εντοπίστηκαν να κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς τον παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags