Facebook Pixel Νέα ρατσιστική επίθεση στη La Liga
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 22:05:00

Συνεχίζεται η καφρίλα στην Ισπανία! Νέα ρατσιστική επίθεση στη La Liga

Sportdog Team

Ακόμα μια ρατσιστική επίθεση σε γνωστό ποδοσφαιριστή γνωστής ομάδας του ισπανικού πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια αναμέτρησης έλαβε χώρα το Σάββατο (27/4).

Νίκο Ουίλιαμς: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Ατλετίκ Μπιλμπάο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως έκανε γνωστό ο πρώτος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Πήγα να σουτάρω στην γωνία και άκουσα ήχους μαϊμούς. Δεν ήταν πολλοί. Παντού υπάρχουν ανόητοι. Ελπίζω σιγά σιγά αυτό να αλλάξει. Ο πανηγυρισμός μου έγινε με θυμό. Δεν είναι φυσιολογικό να σε προσβάλλουν για το χρώμα του δέρματός σου», είπε ο άσος των Βάσκων.

«Στην κοινωνία μας, δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπους που προσβάλλουν έτσι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης και όλοι οι υποστηρικτές της είναι υπέρ του Νίκο και εναντίον αυτών των καταστάσεων, που δεν πρέπει να συμβαίνουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ή στην κοινωνία. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στην εποχή και την κοινωνία στην οποία ζούμε», ανέφερε σε δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής των Ροχιμπλάνκος, Κόκε παίρνοντας θέση υπέρ του Νίκο Ουίλιαμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκαρντ-δυναμίτη από NBA ο ΠΑΟ - Νέα μεταγραφή από Euroleague ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags