Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος για Μουντιάλ: Θα πήγαινε τελικό η… Φέγενορντ;
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-11 15:36:00

Κ. Νικολακόπουλος για Μουντιάλ: Θα πήγαινε τελικό η… Φέγενορντ;

Κ. Νικολακόπουλος για Μουντιάλ: Θα πήγαινε τελικό η… Φέγενορντ;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ.

***Σημείωνα ανήμερα του Βραζιλία-Γερμανία πως στο ποδόσφαιρο όταν παίζεις με τη φωτιά πολλές φορές θα καείς, με αφορμή τις «ασθμαίνοντας» προκρίσεις της Βραζιλίας, που είχε αποκλείσει στα πέναλτι τη Χιλή και υποφέροντας την Κολομβία.

***Και συμπλήρωνα ότι η Βραζιλία μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με ομάδες από την Αμερική και την Αφρική (Βραζιλία-Μεξικό 0-0, Βραζιλία-Καμερούν 4-1, Βραζιλία-Χιλή 1-1, Βραζιλία-Κολομβία 2-1) θα έπαιζε με ομάδα από την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα το είδαμε…

***Τώρα, για τον άλλο ημιτελικό, εγώ δεν κρύβω ότι έτσι όπως είδα το ματς ήθελα να περάσει η Αργεντινή. Μου φάνηκε καλύτερη ομάδα. Και δεν έπιασαν καθόλου οι αλλαγές του προπονητή της, αφού έβγαλε Ιγκουαίν και Πέρεζ κι οι αντικαταστάτες τους ήταν σαφώς κατώτεροι.

***Η Ολλανδία αυτή τη φορά επιχείρησε να αλλάξει τακτική. Σου λέει ο Φαν Γκάαλ, πως τα χάναμε τα Μουντιάλ τα προηγούμενα χρόνια; Από την άμυνα. Θα παίξω εγώ με τρία στόπερ, να οχυρωθώ πίσω και μπροστά μα ο Φαν Πέρσι, μα ο Ρόμπεν, μα ο Σνάϊντερ κάτι θα κάνουν.

***Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν ήταν τόσο απλό. Γιατί οι τρεις μπροστινοί της Ολλανδίας τελικά δεν έκαναν…

***Κι εδώ που τα λέμε, θα πήγαινε τελικό Μουντιάλ μία εθνική με ένα κάρο παίκτες της…Φέγενορντ; Δεν τους είδατε; Οι μισοί της Φέγενορντ είναι. Νέα παιδιά, με ταλέντο, αλλά μιλάμε για την δευτεραθλήτρια Ολλανδίας. Κι εδώ είναι Παγκόσμιο Κύπελλο...

Πηγή: SportFM.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags