Αντέδρασε με ενθουσιασμό στο γεγονός ότι ο φίλος της από την Premier League έλαβε μια απρόσμενη κλήση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η Κέλσι-Ρόουζ Μπάουερς και ο Μάρκος Σενέσι ξεφαντώνανε στην Ίμπιζα , αλλά οι διακοπές τους έληξαν απότομα όταν ο αμυντικός της Τότεναμ έλαβε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από τον προπονητή της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι.
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είχαν μείνει χωρίς αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό του επίσης κεντρικού αμυντικού, Λεονάρντο Μπαλέρντι, και ο Σενέσι ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης για την Αλμπισελέστε.
Η Κέλσι - η ίδια ποδοσφαιρίστρια όπως και ο σύντροφός της, αγωνιζόταν στην Μπόρνμουθ μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν, απαθανάτισε τη στιγμή στην κάμερα και, αφού είπε ψιθυριστά «τι στο καλό;» , εξήγησε: «Μόλις επιστρέψαμε από διακοπές στο Μαϊάμι. Επιστρέψαμε στην Ίμπιζα απλώς για να απολαύσουμε λίγο και να χαλαρώσουμε, αλλά όλο αυτό το διάστημα κανένας από τους δύο μας δεν έχει ηρεμήσει».
The moment when Marcos Senesi got a call from Lionel Scaloni.
What a video. pic.twitter.com/OJZhg1WPn9 — All About Argentina (@AlbicelesteTalk) June 11, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο