Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης - ΑΕΚ: Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 13:08:00

Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Οι Μιχείες
Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Ούτε πλησιάζει το 1 εκατ. στην Αγγλία μετά το γενναίο "ψαλίδι"! Πότε πλησίασε η Ένωση τον Έλληνα μπακ, γιατί δεν φεύγει τον Ιανουάριο από το Νησί, πόσα χρήματα ζητάει ενόψει καλοκαιριού και το ραντεβού του με την νυν ομάδα του...

Θέμα έγινε το τελευταίο 48ωρο ο Δημήτρης Γιαννούλης στα ελληνικά ΜΜΕ. Γιορτινές ημέρες βλέπετε, χωρίς ιδιαίτερη αγωνιστική κίνηση και με την... Γιοβανοβιτσιάδα - Τεριμιάδα να συναγωνίζεται σε... δημοφιλία/κατανάλωση τους διαχρονικά μεγάλους πρωταγωνιστές των ημερών... τσουρέκια/κουραμπιέδες.

Γράψανε , λοιπόν, για Γιαννούλη στην ΑΕΚ τον Γενάρη, γράψανε πάλι για ετήσιες αποδοχές στην Νόργουιτς 1.900.000 ευρώ, γράψανε πως τώρα αποφάσισε να μην φύγει από την αγγλική ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά το καλοκαίρι ως ελεύθερος κλπ, κλπ, κλπ. Τίποτα όμως, δεν έχει αλλάξει από εκείνα που αποκάλυψε αποκλειστικά η στήλη τον Νοέμβριο. Δηλαδή:

1ον) Δεν τον πουλάει η Νόργουιτς, που στην Τσάμπιονσιπ είναι σταθερά σε θέση πλέι οφ ανόδου και ο Έλληνας άσος στην καλύτερη σεζόν της 3ετίας του στο κλαμπ ,μετράει ήδη 23 συμμετοχές! 

2ον) Ο Γιαννούλης μαζί με τον ατζέντη του έχουν αποφασίσει από τον Οκτώβριο να εκμεταλλευτούν πως το καλοκαίρι θα είναι free και τότε να κάνουν την επιλογή. Σχετικώς μάλιστα είχαν ενημερώσει και την Νόργουιτς, τόσο για το θέμα της ενδεχόμενης πρόωρης ανανέωσης, όσο και για την περίπτωση που θα έσκαγαν προτάσεις για τον Γενάρη. Με τα "καναρίνια" να συμφωνούν και για τα δυο ανανεώνοντας την όποια συζήτηση με τον Γιαννούλη για επέκταση της συνεργασίας τους για τον Μάιο και μόνο εφόσον έχουν ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ! 

3ον) Ο Γιαννούλης για το μέλλον του έχει εκτός κάδρου την Τσάμπιονσιπ, δεν του πολυαρέσει το πρωτάθλημα, παρότι αρκετές ομάδες της κατηγορίας θα τον ήθελαν και τον θέλουν..

 4ον) Οι αποδοχές του στην Νόργουιτς δεν προσεγγίζουν κάν το 1.000.000 ευρώ. Οπότε αυτά που γράφονται για 1,9 εκατομ. τον χρόνο είναι μία τεράστια μπαρούφα. Αυτά τα χρήματα δεν τα έπαιρνε ούτε καν θα τα φανταζόταν, όταν η Norwich ήταν στην Premier League αφού από τη στιγμή που υποβιβάστηκε έγινε σημαντικό κούρεμα στις αποδοχές του Γιαννούλη. Για να μην το κουράζω: ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, σε αυτή την τρίτη του σεζόν στα καναρίνια της Championship, συνολικά θα καθαρίσει κοντά στις 650 με 700.000 ευρώ!

5ον) Η ΑΕΚ όντως είχε πλησιάσει τόσο τον ίδιο τον Γιαννούλη όσο και τον Έλληνα ατζέντη του, στο περιθώριο των ματς που η Εθνική Ελλάδος έπαιξε στην Opap Arena. Τόσο για να το βολιδοσκοπήσουν για την πιθανότητα να αποχωρούσε από την Αγγλία τον Γενάρη (δεν υπάρχει) όσο και για να του εκφράσουν επίσημα το ενδιαφέρον της Πρωταθλήτριας για το ερχόμενο καλοκαίρι. Όταν και τον ενημέρωσαν πως θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου της ομάδας και με άλλους διεθνείς έλληνες του εξωτερικού, όπως (χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε) τον Τάσο Μπακασέτα!! Ο Γιαννούλης για το καλοκαίρι πάντως έχει αφήσει ανοικτή την πόρτα στους "κιτρινόμαυρους".

6ον) Με την σεζόν που κάνει, στην ηλικία που είναι (έκλεισε τα 28του χρόνια), με την θητεία που έχει στην Αγγλία, βασικό μέλος της Εθνικής κι από τον Ιούνιο ελεύθερος, είναι λογικό ο Γιαννούλης να προσβλέπει/ να επιθυμεί να διεκδικήσει νέο συμβόλαιο με 7ψηφιες ετήσιες αποδοχές ( ή κοντινό, σε αυτές, ποσό) και σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θυμίζω πως πριν πουληθεί στη Νόργουιτς ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει προτάσεις από Αταλάντα, Νάπολι, Πόρτο και από γαλλική ομάδα

7ον) Μπορεί ο Γιαννούλης να έχει προτεραιότητά του να συνεχίσει στο εξωτερικό, γνωρίζοντας πώς εκεί πιθανότατα τόσο το οικονομικό όσο και το αγωνιστικό θα υπερτερούν σε σχέση με μια ελληνική πρόταση, αλλά είναι από τώρα ανοικτός για το καλοκαίρι στην προοπτική επανόδου του στην Super League για κάποια Μπιγκφοράτη ομάδα. Είτε είναι η ΑΕΚ, είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός. Κοινώς θα είναι ανοικτός σε όλους...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συμβόλαιο που ζήτησε ο Τερίμ για Μπακασέτα, τι απάντησε σε ΑΕΚ - Μεγάλη αλλαγή στις μεταγραφές του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags