Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τέσσερις μεταγραφές 11αδας ο ΠΑΟ - Από την αφάνεια να πάει στην κορυφή - Μπουλντόζες τον Ιούλιο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 20:04:00

"Τέσσερις μεταγραφές 11άδας ο ΠΑΟ - Από την αφάνεια να πάει στην κορυφή - Μπουλντόζες τον Ιούλιο"

του Γιώργου Κτενά
"Τέσσερις μεταγραφές 11άδας ο ΠΑΟ - Από την αφάνεια να πάει στην κορυφή - Μπουλντόζες τον Ιούλιο"

Ποια ήταν η καλύτερη κίνηση του Τριφυλλιού και οι εξελίξεις με Διούδη. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχολιάζει στο Sportdog.gr την κατάκτηση του Κυπέλλου από το Τριφύλλι, τις εξελίξεις στο γηπεδικό, αλλά και όσα χρειάζονται για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: Έναν απολογισμό στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πετυχημένα για τον Παναθηναϊκό αλλά και πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα τού συλλόγου έκανε μέσω του sportdog ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με το Τριφύλλι.

"Έτσι θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ - Αυτός η καλύτερη μεταγραφή - Για αυτό πέτυχε ο Γιοβάνοβιτς"

"Το τέλος της σεζόν, τα πλέι οφ και το Κύπελλο, ήταν ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να προσφέρει στον κόσμο του ο σύλλογος. Εύχομαι να είναι μια αρχή που ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί από όλες τις απόψεις: Και μεταγραφικά, στους παίκτες που θα έρθουν, αλλά και να ξεκουραστούν οι νυν παίκτες της ομάδας από την προσπάθειά τους. Ο,τι είναι να γίνει από θέμα αποδεσμεύσεων, αγορά άλλων ποδοσφαιριστών, ανανεώσεων, να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί πολύ γρήγορα θα χρειαστεί να πιάσει ξανά δουλειά, για να είναι αντάξιος του ονόματός του στην Ευρώπη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος.

Ποια είναι η άποψη που σχηματίσατε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

"Η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή ήταν ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του. Γιατί και ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο ήξεραν τι σημαίνει Παναθηναϊκός, τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, και αυτό προσπάθησαν όλον τον χρόνο να κάνουν. Τα τελευταία χρόνια κανένας προπονητής δεν είχε καν σκεφτεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπρεπε να μαθουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός και μετά να μάθουν να παίζουν με την τακτική του προπονητή. Αυτό ήταν το άλφα και το ωμέγα για να πετύχει ο Γιοβάνοβιτς".

"Εκεί χρειάζεται παίκτες ο Παναθηναϊκός - Να προσφέρει πολλά ο Μπρινιόλι - Αυτό να γίνει με Διούδη"

Πώς θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι που έρχεται;

"Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, οι ίδιοι παίκτες που είναι τώρα δεν μπορούν να ανεβάσουν πιο πάνω τον Παναθηναϊκό αν δεν έρθει καινούργιο αίμα, καινούργιοι παίκτες, με μεγαλύτερα προσόντα. Οπωσδήποτε χρειάζεται επιθετικό, οπωσδήποτε χρειάζεται χαφ και μετά χρειάζεται δεξιό μπακ και έναν σέντερ μπακ"

Πώς είδατε τους δύο τερματοφύλακες φέτος; Για τον Διούδη υπάρχει το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι σκέφτεται να αποχωρήσει.

"Ο Μπρινιόλι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Ο Διούδης είναι τερματοφύλακας που πρόσφερε πολλά στα δύσκολα χρόνια, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα του ίδιου αν θέλει να μείνει. Αλλά θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να διεκδικήσει τη θέση στην αρχική 11άδα. Ο Διούδης πρόσφερε στον Παναθηναϊκό αλλά να ξέρει ότι όλα τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται, υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο, δεν είναι κακό αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εσένα να καθίσεις στον πάγκο.  Βέβαια είναι μεγάλος για να αποφασίσει να καθίσει στον πάγκο, αλλά όποια απόφαση κι αν πάρει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μιλήσει μαζί του για να βρουν μια καλή λύση για όλους".

"Δεν ευχαριστήθηκαν το Κύπελλο οι οπαδοί - Αυτό να γίνει στην ομάδα - Μπουλντόζες στον Βοτανικό τον Ιούλιο"

Πιστεύετε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί τη νέα σεζόν να πάρει τον τίτλο;

"Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ευχαριστήθηκε πάρα πολύ από τον τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του Κυπέλλου, περισσότερο του άνοιξε η όρεξη γιατί θέλει το πρωτάθλημα! Να βγει κάποια στιγμή από την αφάνεια και να είναι ξανα πρώτος για πολλούς μήνες - Θέλει το πρωτάθλημα ο κόσμος, θέλει ομάδα η οποία θα συναγωνίζεται την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, όποια κι αν είναι αυτή. Η ομάδα που θα στηριχτεί δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα παραμείνουν, αλλά να έρθουν καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν τώρα".

Τέλος, πείτε μου ένα σχόλιο για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου

"Στον Παναθηναϊκό του πρέπει και του αξίζει να κάνει νέο γήπεδο και δεν υπάρχει άλλος χώρος από τον Βοτανικό, να το στηρίξουμε όλοι αυτό το εγχείρημα που η ομάδα θέλει να πάει εκεί και να φτιάξει γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει γρήγορα να κάνει ο,τι χρειάζεται, ήδη από τον Ιούλιο αν είναι δυνατόν να μπουν μπουλντόζες για να φτιαξουν το γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Γιοβάνοβιτς - "Σπάει" το δίδυμο Βέλεθ-Σένκεφελντ; - Απόφαση που θα συζητηθεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags