Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για Βοτανικό! Τότε η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟ - Εξέλιξη για την αγωγή των 59
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 19:47:00

Αποκάλυψη για Βοτανικό! Τότε η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟ - Εξέλιξη για την αγωγή των 59

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Βοτανικό! Τότε η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟ -  Εξέλιξη για την αγωγή των 59

Πολύ σημαντική αποκάλυψη για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού καθώς έγινε γνωστό το πότε θα γίνει τελικά η δημοπράτηση, ενώ παράλληλα υπάρχουν εξελίξεις και με το θέμα των αγωγών που είχαν γίνει κατά τους Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: Πολύ σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, έκανε ο Τάσος Νικολογίαννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, όπου και ανέφερε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) στις 10 το πρωί, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση του γηπέδου, ώστε να βρεθεί ανάδοχος για την κατασκευή του έργου.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ  ανέφερε ότι ο στόχος για την έναρξη των εργασιών, για τη διαμόρφωση του χώρου περιμετρικά, είναι να αρχίσουν το αργότερο σε δύο μήνες, ενώ τέλος στάθηκε στην απόσυρση αγωγής των 59 κατά του Βοτανικού, κάτι άλλωστε που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός περίμενε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags