Γιάκουμπ Κέλετ: Μεγάλος ντόρος υπάρχει μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Live Sport που ανέφερε ότι ο Δανός διαιτητής δέχθηκε απειλές μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να βάζει... φωτιά μιας και μιλώντας στην ιστοσελίδα Tipsbladet αποκάλυψε τι έλαβε απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού χωρίς όμως να θέλει να κάνει καταγγελία στην UEFA.
«Είναι αλήθεια ότι έλαβα πολλά άσχημα μηνύματα μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτό όμως είναι μέρος του να είσαι ένας κορυφαίος διαιτητής. Δοκίμασα αυτή την εμπειρία μετά από τα παιχνίδια στην ελληνική Super League. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά τρολ του διαδικτύου.
Μπορεί να πει κάποιος ότι δέχθηκα αρκετά απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής μου. Είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια από αυτά τα μηνύματα είναι αληθινά, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει καθόλου».
Αν θα δεχόταν να σφυρίξει ξανά αγώνα της Super League: «Όχι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διευθύνω ξανά αγώνα της ελληνικής Super League», είπε ο Γιάκουμπ Κέλετ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

