Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πανηγυρίζουν όλοι οι Παναθηναϊκοί - Σημαντική εξέλιξη σήμερα για Βοτανικό - Παρουσία Αλαφούζου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-06 08:35:00

Πανηγυρίζουν όλοι οι Παναθηναϊκοί - Σημαντική εξέλιξη σήμερα για Βοτανικό - Παρουσία Αλαφούζου!

Sportdog Team

Μέρα που θα μείνει στην ιστορία για το Τριφύλλι. Διαβάστε τι θα συμβεί.

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει πια χειροπιαστά το νέο γήπεδο-στολίδι του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, με τις πρώτες εργασίες να λαμβάνουν χώρα σήμερα 6 Απριλίου. 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Δήμο Αθηναίων, σήμερα Πέμπτη θα μπουν στο οικόπεδο οι πρώτες μπουλντόζες, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες. Εργασίες, δηλαδή, που αφορούν τον καθαρισμό του χώρου και τα χωματουργικά, έτσι ώστε αφού υπογραφούν οι συμβάσεις με το ανάδοχο σχήμα (βλ. παρακάτω) να προχωρήσει το έργο.

 

 

 

Το εργοτάξιο θα επισκεφθούν στις 12.30, οι Γιώργος Γεραπετρίτης (Υπουργός Επικρατείας), Θόδωρος Σκυλακάκης (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, οι οποίοι θα ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για την έναρξη των εργασιών.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επτά αγώνες για "βαφτεί" Πράσινο το πιο κόντρα σε όλους πρωτάθλημα όλων των εποχών! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags