Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις από Σκωτία για Χαρτς - "Θα παίξει ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ" - Ατάκες για τον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 18:52:00

Αποκαλύψεις από Σκωτία για Χαρτς - "Θα παίξει ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ" - Ατάκες για τον κόσμο

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Σκωτία για Χαρτς - "Θα παίξει ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ" - Ατάκες για τον κόσμο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από την Σκωτία όπου και αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι της Χαρτς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μπάρι Αντερσον: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος και μίλησε για την αναμέτρηση της Χαρτς εναντίον του ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο.

«Είναι μια δύσκολη διαδικασία για τη Χαρτς κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με έμπειρους παίκτες, θα είναι το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μένει ζωντανή ενόψει Τούμπας».

Για το θέμα της βίζας του Οζντόεφ: «Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τρομερά αυστηροί με το θέμα της βίζας Ρώσων παικτών, ήταν να έρθει Ρώσος παίκτης της Σερβέτ την προηγούμενη εβδομάδα για να παίξει με τη Ρέιντζερς και δεν ήρθε».

Για την τακτική της Χαρτς: «Όχι δεν θα έχει αμυντική τακτική, θα προσπαθήσει να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο, θα εστιάσει να μην δεχθεί γρήγορο γκολ όπως έγινε με τη Ρόζενμποργκ γιατί μετά θα είναι δύσκολο να επιστρέψει κόντρα σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για το αν είναι sold out το γήπεδο: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει 300-400 φιλάθλους κοντά, είμαστε πολύ κοντά στο σολντ άουτ. Η Χαρτς στην έδρα της είναι μια διαφορετική ομάδα, υπάρχει φασαρία στο γήπεδο, ο κόσμος ωθεί την ομάδα να προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Η Χαρτς έχει ποιότητα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Ο Σάνκλαντ έκανε εξαιρετική σεζόν, ο Οντα είναι δεξί εξτρέμ, ο Βάργκας και ο Ταγκάβα που όμως μπορεί να μην παίξει βασικός. Ο Ντέβλιν δεν έχει βάλει ποτέ στην καριέρα του δύο γκολ και το έκανε κόντρα στην Ρόζενμποργκ», είπε ο Μπάρι Αντερσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ - Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα" - Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags