Facebook Pixel Μίλαν: Συνεχίζουν για Κουλιεράκη οι Ιταλοί! Νέα δεδομένα για Μίλαν - Το πήραν... απόφαση οι Ροσονέρι (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 18:02:00

Συνεχίζουν για Κουλιεράκη οι Ιταλοί! Νέα δεδομένα για Μίλαν - Το πήραν... απόφαση οι Ροσονέρι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζουν για Κουλιεράκη οι Ιταλοί! Νέα δεδομένα για Μίλαν - Το πήραν... απόφαση οι Ροσονέρι (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό ότι οι Ροσονέρι έχουν στο στόχαστρό τους τον νεαρό στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι για να γίνουν κάτοικοι Μιλάνο θα χρειαστεί χρόνος.

Μίλαν: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει τραβήξει εδώ και καιρό τα βλέμματα των ομάδων της γειτονικής Ιταλίας, με τη Μίλαν και τα μεταγραφικά της δημοσιεύματα να αξιοποιούν για ακόμη μια φορά το όνομα του νεαρού αμυντικού του ΠΑΟΚ. Ένα ενδιαφέρον το οποίο έχει εκφραστεί και στο παρελθόν, με τους Ιταλούς να φαίνεται πως δεν βάζουν στο συρτάρι την εν λόγω υπόθεση.

Αυτή τη φορά, ένα «τιτίβισμα» της MilanPosts έφερε και πάλι στο προσκήνιο το «μπάσιμο» των Ιταλών για την περίπτωση του Κουλιεράκη, τοποθετώντας δίπλα στο όνομά του Έλληνα και εκείνο του Αλεσάντρο Μαρκαντάλι της Τζένο.

Δύο νεαρά ταλέντα, που βρίσκονται πολύ ψηλά στο μεταγραφικό μπλοκάκι της Μίλαν, γράφοντας χαρακτηριστικά πως για να πάρουν τον δρόμο προς το Μιλάνο οι εν λόγω παίκτες, ίσως χρειαστεί καιρός καθώς πρόκειται για δύσκολες υποθέσεις.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρνήθηκε να πάει Ολυμπιακό Β’, τον... διώχνει ο Μαρτίνεθ - Χρυσό 4ετές συμβόλαιο - "Μπάχαλο" και με Σολμπάκεν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags