Άρης: Ένας παλιός παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας, «θυμήθηκε» μια ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον νυν παίκτη του Άρη, Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, από εκείνο το περιστατικό κι έπειτα, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν… τελείωσε.

Πιο συγκεκριμένα, το φθινόπωρο του 2022, έγινε γνωστό ότι ο Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος εκείνη την εποχή έπαιζε για την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της φάσης των ομίλων του Conference League κόντρα στην Λεχ Πόζναν, λόγω άρνησης άδειας εισόδου στην Πολωνία. Η διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου προσπάθησε να επιλύσει την κατάσταση, αλλά οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ, Εβγκένι Λόβτσεφ, δήλωσε στο Match TV:

«Παιδιά, είπα ότι ο Τσέφεριν και ο Ινφαντίνο τελείωσαν σε μια στιγμή, όταν ο Μαγκομέντ-Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο πολίτης μας, που έπαιζε για την ομάδα του Ισραήλ, πήγε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και δεν του επέτρεψαν να μπει στην Πολωνία. Θυμάστε αυτή την ιστορία, ναι; Από τη στιγμή που οι δύο κύριοι δεν στάθηκαν στο ύψος τους και δεν έκαναν τίποτα με την πολωνική ομάδα, τελείωσαν. Ό,τι και να πει τώρα ο Τσέφεριν, δεν λύνει τίποτα. Υπάρχει θέμα!».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανακοίνωσε" τα άσχημα νέα για Ολυμπιακό ο Κονσεϊσάο - Νέο τρελό σενάριο για διπλή ρήτρα σε Κάρμο!