Facebook Pixel ΑΕΚ: Σημαντική είδηση από Κετσετζόγλου - Τι ισχύει με Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 11:57:00

Σημαντική είδηση από Κετσετζόγλου - Τι ισχύει με Γιαννούλη και ΑΕΚ - Τα πλάνα 11άδας για ΠΑΣ

Sportdog Team
Σημαντική είδηση από Κετσετζόγλου - Τι ισχύει με Γιαννούλη και ΑΕΚ - Τα πλάνα 11άδας για ΠΑΣ

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα δεδομένα για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τις σκέψεις για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τα δεδομένα που υπάρχουν για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει τεράστιο ροτέισον από τον Ματίας Αλμέιδα στο σημερινό ματς, τονίζοντας πως μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου για το Κύπελλο υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα στη σύνθεση της Ένωσης.

Για τον παρτενέρ του Βίντα στις θέσεις των στόπερ ανέφερε πως θέση διεκδικεί ο Μήτογλου, όπως και ο Χατζισαφί, στα δεξιά θα βρίσκεται ο Σιντιμπέ, με την επιστροφή του Ρότα να αναμένεται στον αγώνα με τον Άρη.

Όσον αφορά στην επίθεση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αντί του Τσούμπερ, ο οποίος έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, να αγωνιστεί ο Μάνταλος, ενώ για τη θέση του φορ υπογράμμισε πως επικρατέστερος είναι ο Πόνσε, με τον Γκαρσία να περνάει ως αλλαγή.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Γιαννούλη ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κάτι για συμφωνία, τονίζοντας πως η ΑΕΚ δεν είπε ότι δεν ενδιαφέρεται, απλά έκανε λόγο ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη.

Ανέφερε ότι ο Έλληνας μπακ, πιθανότατα, να είναι ο πρώτος στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας για τα αριστερά και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, ο 28χρονο ευχαρίστως θα συζητούσε με τους «κιτρινόμαυρους» το επόμενο διάστημα, αν δεν βρει κάτι στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία δέσμευση για Γιαννούλη - Φαβορί η ΑΕΚ, στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ - Ίδιο ατζέντη με Τσιλούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags