Facebook Pixel Απόστολος Τσουρέλας: "Ατυχής η δήλωση Λουτσέσκου με Άρη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 23:38:00

"Ο λογαριασμός δεν ήρθε ακόμη για τον ΠΑΟΚ - Ατυχής η δήλωση Λουτσέσκου με Άρη"

Sportdog Team
"Ο λογαριασμός δεν ήρθε ακόμη για τον ΠΑΟΚ - Ατυχής η δήλωση Λουτσέσκου με Άρη"

Οι ''ασπρόμαυροι" καλούνται να βγάλουν αντίδραση και πρέπει να βρουν ηρεμία για το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Απόστολος Τσουρέλας παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95.5 για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και σχολίασε τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η δήλωση του κόουτς (σ.σ. του Λουτσέσκου, που είπε ότι η ομάδα στράγγιξε) είναι ατυχής. Ίσως το έκανε για να δικαιολογήσει την εμφάνιση, μήπως εννοούσε όμως την συγκεκριμένη ημέρα. Τώρα είναι εύκολο να μπω στη λογική πολλών που «πυροβολούν» τον προπονητή και την ομάδα. Δεν θα το κάνω. Εγώ μεγάλωσα μέσα στα γήπεδα. Στη συγκεκριμένη φάση χρειάζεται ηρεμία. Το έχω ξαναζήσει αυτό. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη, είμαστε δεύτεροι και παίζουμε την Πέμπτη την ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκβίασε το πέναλτι ο Παλάσιος στο Γ. Καραϊσκάκης - Κανένα χέρι στο ΠΑΟΚ-Άρης - Αφήστε τους διαιτητές! (Vid)

Αν τώρα συμπεριφερθούμε λάθος θα δώσουμε μία κλωτσιά και θα τα γκρεμίσουμε όλα. Στο παρελθόν η ομάδα ήταν δεύτερη ή τρίτη και έδιωχναν τον προπονητή. Καλό είναι να σταματήσουν οι κραυγές και να αφήσουν την ομάδα ήσυχη για να συγκεντρωθεί για την Πέμπτη. Πρέπει να βρουν ηρεμία. Δεν μπορεί να ξέχασε ο Τάισον την μπάλα ή ο Κωνσταντέλιας, αυτοί είναι σπουδαίοι παίκτες.

Αυτό που ενόχλησε τον κόσμο ήταν που χάσαμε από τον Άρη. Είναι ένα ντέρμπι που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Πρέπει να το προσπεράσουμε. Επίσης, δεν σημαίνει ότι όποια ομάδα τρέχει περισσότερο θα κερδίσει κιόλας. Ο Μορόν όταν έρθει η ώρα θα κάνει την δουλειά του, αλλά στα τρεξίματα ήταν τελευταίος, δεν λένε τίποτα. Είναι και τι ποδόσφαιρο παίζει κάθε ομάδα, δεν σημαίνει ότι επειδή τρέχεις εδώ και εκεί θα πετύχεις κάτι.

Την κατοχή την είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν είχε καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Ολοι πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό γιατί έχουμε τα εχέγγυα. Πρέπει και οι παίκτες μας να καταλάβουν. Υπεύθυνος για τις μεταγραφές είναι ο πρόεδρος που πληρώνει τους παίκτες. Το σκάουτινγκ και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλύτερα».

Θέλω να πω να μην βιάζεται κανείς, ο... λογαριασμός δεν ήρθε ακόμη, η λυπητερή θα έρθει στο τέλος. Εχουμε την ποιότητα να περάσουμε την Πέμπτη και να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags