Facebook Pixel Σπάει τα... κοντέρ παίκτης του Άρη - Έφτασε τις 60 συμμετοχές σε ένα χρόνο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 03:10:00

Σπάει τα... κοντέρ παίκτης του Άρη - Έφτασε τις 60 συμμετοχές σε ένα χρόνο - Μόλις 4 ματς εκτός

Sportdog Team

Απίστευτα πράγματα από ξένο ποδοσφαιριστή των Κίτρινων μιας και έχει καταφέρει να μέσα σε έναν χρόνο να γίνει κάτι παραπάνω από... κλειδί για τους Κίτρινους.

Άρης: Από πέρσι τον Ιανουάριο, όταν κι εντάχθηκε επίσημα στον Άρη, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Κιτρινόμαυρων. Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση αυτό, αρκεί κανείς να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Τσέχος με την συμμετοχή του στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έφθασε τις 60 συνολικά με τη φανέλα του Άρη, σε διάστημα ενός χρόνου και τριών μηνών. Αυτές αναλύονται ως εξής: 34 για την Super League, 14 για τα Playoffs, 8 για το Κύπελλο και 4 για το Conference League. Σε όλα αυτά έχει σαν σύνολο 10 γκολ κι 7 ασίστ.

Υπάρχει όμως και μία αξιοσημείωτη επίδοση που καταδεικνύει την επιδραστικότητα του Τσέχου στον Άρη. Από αυτά τα 60 ματς, σε μόλις 4 δεν έχει αρχίσει ως βασικός. Δεν έπαιξε από την αρχή στα ματς στις Σέρρες, στην Καισαριανή με την Κηφισιά, στα Γιάννινα και στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη στο Βόλο. Ματς στα οποία έμεινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πέντε λόγοι που το "ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς" δεν φαντάζει μια ευχή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags