Facebook Pixel Ντουέιν Μπέικον: Ο Μπουτκεβίτσιους της Ζαλγκίρις χαρακτήρισε παίκτη του ΠΑΟ τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην Ευρωλίγκα!
Μπάσκετ
| 2023-03-07 17:08:00

Ο Μπουτκεβίτσιους χαρακτήρισε παίκτη του ΠΑΟ τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην Ευρωλίγκα!

Sportdog Team
Ο Μπουτκεβίτσιους χαρακτήρισε παίκτη του ΠΑΟ τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην Ευρωλίγκα!

Σε ερώτηση που του έγινε για το "ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει", ο 30χρονος Λιθουανός γκαρντ ανέφερε τον Μπέικον του Παναθηναϊκού.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου και στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους, ο 30χρονος γκαρντ των Λιθουανών έκανε αναφορά και στον Ντουέιν Μπέικον του Παναθηναϊκού!

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε για το "ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει" ανέφερε τον Χάουαρντ της Μπασκόνια τον Μπέικον του Τριφυλλιού. "Ο Ντουέιν Μπέικον έχει ένα τεράστιο σώμα, είναι αρκετά ευκίνητος και ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του. Μου έκανε εντύπωση" ήταν τα λεγόμενα του Μπουτκεβίτσιους για τον Αμερικανό του Εξάστερου.

Να σημειωθεί πως ο Αμερικανός απέναντι στη Ζαλγκίρις φέτος στη Euroleague είχε 19 και 13 πόντους αντίστοιχα στα δύο ματς σε Zalgirio Arena και ΟΑΚΑ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags