Euroleague: Πρώτος και επίσημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός για την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, μετά τη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που τον κάνει να γλιτώνει οριστικά την Παρτιζάν σαν αντίπαλο στα play off.

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι έχουν τρεις πιθανούς αντιπάλους και συγκεκριμένα τις Μπασκόνια, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι, με την ομάδα που τελικά θα τερματίσει στην 8η θέση θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας, με τους αγώνες να ξεκινάνε στις 25 Απριλίου και πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μάξιμουμ μέχρι τις 10 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα τα πράγματα για την Μπασκόνια είναι αρκετά δύσκολα, μιας και μετά την ήττα στο ΣΕΦ για να τερματίσει στην 8η θέση θα πρέπει η Ζαλγκίρις να χάσει την Μ. Παρασκευή (14/4) από την αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ μετά τη νίκη της και αν τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας είναι φυσιολογικά, δηλαδή οι Λιθουανοί κερδίσουν στη Γερμανία και η Παρτιζάν τον Παναθηναϊκό τότε οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρ!

Το πρόγραμμα της Euroleague της Μεγάλης Παρασκευής:
20:30 Αναντολού Εφές-Μονακό
21:30 Μπαρτσελόνα-Βαλένθια
21:30 Μπάγερν Μονάχου-Ζάλγκιρις
21:30 Παρτίζαν-Παναθηναϊκός



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφουν 2 Έλληνες στον Ολυμπιακό - "Δώρο" Αγγελόπουλων κορυφαίος ψηλός - Θέλουν και… Παπαπέτρου!