Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο πρώτος που φεύγει μετά την συμφωνία με Αταμάν - Ο κορυφαίος ξένος του ΠΑΟ - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει!
Μπάσκετ
| 2023-05-17 18:59:00

Ο πρώτος που φεύγει μετά την συμφωνία με Αταμάν - Ο κορυφαίος ξένος του ΠΑΟ - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει

του Νίκου Στεργίου

Άλλαξε εντυπωσιακά προς το καλύτερο εικόνα απ' όταν ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης και αυτή τη στιγμή, είναι ίσως ο καλύτερος ξένος που έχει ο Έλληνας τεχνικός στη διάθεσή του. Φτάνει όμως αυτό για να μείνει στο Τριφύλλι; Οι απαντήσεις εντός!

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι, με τη δεδομένη επιδίωξη των Αταμάν-Μπετσίροβιτς και φυσικά Γιαννακόπουλου, να είναι η δημιουργία μίας ομάδας ικανής να φτάσει στην κορυφή. Σε κορυφή παντού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως αρμόζει άλλωστε στο μέγεθος του Τριφυλλιού.

Μέσα από το Sportdog έχουμε επαναλάβει ότι, ειδικά στους ξένους, πρόκειται να γίνουν σχεδόν καθολικές μεταβολές. Ένας και αυτό υπό προϋποθέσεις αν μείνει από τους υπάρχοντες ξένους στο ρόστερ. Μέσα σε αυτούς που αναμένεται να κουνήσουν "μαντίλι", μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ άλλαξε εντυπωσιακά προς το καλύτερο εικόνα απ' όταν ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης και αυτή τη στιγμή, είναι ο καλύτερος ξένος που έχει ο Έλληνας τεχνικός στη διάθεσή του. Ωστόσο, στο μυαλό του παίκτη φαίνεται πως υπερτερεί μία συγκεκριμένη επιθυμία. Και αυτή αφορά την επιστροφή στη χώρα του για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας!

Γενικώς, η Ζαλγκίρις θέλει να εντάξει στο ρόστερ της κάθε τοπ Λιθουανό που υπάρχει διαθέσιμος στην αγορά, όπως χαρακτηριστικά δηλαδή συνιστά και ο Γκριγκόνις. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, η ομάδα του Κάουνας φέρεται να έχει δώσει ήδη τα χέρια και με τον Μοντεγιούνας της Μονακό, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Γάλλους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάχνει "παλάτι" ο Γιαννακόπουλος και κυνηγάει βόμβα με Πάντερ - Κοντά και σε δύο κορυφαίους Έλληνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags