Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πιο δύσκολη απόφαση των Αγγελόπουλων μετά το F4 - Αποχώρηση... βόμβα - "Αρπάζουν" παίκτη από ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-05-22 10:00:00

Η πιο δύσκολη απόφαση των Αγγελόπουλων μετά το F4 - Αποχώρηση... βόμβα - "Αρπάζουν" παίκτη από ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πιο δύσκολη απόφαση των Αγγελόπουλων μετά το F4 - Αποχώρηση... βόμβα - "Αρπάζουν" παίκτη από ΠΑΟ!

Η επόμενη ημέρα και οι στοχευμένες κινήσεις. Οι Πειραιώτες αν και ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, επιστρέφουν στην Ελλάδα απογοητευμένοι...

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Final Four του Κάουνας όντας έτοιμος να σηκώσει ξανά την κούπα. Είχε την καλύτερη (θεωρητικά) ομάδα, είχε πάρει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, είχε αποκλείσει τη Φενέρ βγάζοντας χαρακτήρα και είχε και την... έδρα, καθώς με τους Σέρβους και τους Ισραηλινούς εκτός διοργάνωσης, ήταν προφανές ότι το μισό γήπεδο θα ήταν κόκκινο, όπως κι έγινε.

Κι όμως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο την Παρασκευή και χρειάστηκε ένα επικό ξέσπασμα για να αποκλείσει τη Μονακό, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε πιο δύσκολα. Ίσως την υποτίμησε, ίσως μπερδεύτηκε με τον Ταβάρες και ίσως... χάλασε το μυαλό του. Οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν το μπάσκετ τους, πήγαν να πάρουν την κούπα με άλλο τρόπο και την έχασαν από τον Γιουλ σε μόλις τρία δευτερόλεπτα.

Τώρα όμως, αρχίζουν τα δύσκολα και η επόμενη μέρα. Προφανώς, όπως ανέφεραν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς σε περίπτωση που χαθεί και αυτή η κούπα, τότε η κρίση θα είναι τεράστια. Ωστόσο, ελάχιστοι είναι αυτοί που βλέπουν ελληνικό μπάσκετ και δίνουν πάνω από 5% πιθανότητες στον Παναθηναϊκό να κοντράρει αυτή την ομάδα.

Ο Μπαρτζώκας λοιπόν καλείται να δουλέψει πάνω στην επόμενη ημέρα και η πιο δύσκολη απόφαση, τόσο του ίδιου όσο και της διοίκησης, αφορά στο συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα. Παρά την πρώτη συνάντηση δεν υπάρχει συμφωνία, αφού υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Και οι Αγγελόπουλοι, που θέλουν να τον κρατήσουν, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τα... σκάσουν χοντρά για να κρατήσουν τον ηγέτη τους.

Την ίδια ώρα μάλιστα, περιμένουν και τις εξελίξεις με τον Σάσα Βεζένκοφ, που πολύ δύσκολα θα... χάσει το NBA, ενώ ήδη "ψάχνονται" και στην αγορά. Όπως έγραψε το Sportdog.gr από χθες το βράδυ, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται οι Πειραιώτες ασχολούνται σοβαρά πλέον και με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που θέλει ζεστά και ο Παναθηναϊκός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι - Τα "σκάνε" για κούπα του χρόνου - Θέλει... Γιούλ ο Σλούκας!

​auiHjEz7EFATNeEJn3CNVw

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags