Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Σύννεφα" για κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ζήτησε άμεσα ραντεβού ο Σαββίδης - Παρέμβαση Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 14:00:00

"Σύννεφα" για κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ζήτησε άμεσα ραντεβού ο Σαββίδης - Παρέμβαση Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σύννεφα" για κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ζήτησε άμεσα ραντεβού ο Σαββίδης - Παρέμβαση Λουτσέσκου!

Έχουν φουντώσει οι "μουρμούρες", όμως μπορεί να τα ανατρέψει όλα μέσα σε λίγους μήνες. Έχει άλλωστε ένα τεράστιο βιογραφικό και ικανότητες που μπορούν να αλλάξουν την ιστορία του συλλόγου...
 

ΠΑΟΚ: Μετα βαϊων και κλάδων είχε φτάσει πριν από έναν χρόνο στον Δικέφαλο ο Ζοσέ Μπότο, μετά τη θητεία του στην Μπενφίκα και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ - Η ουκρανική ομάδα μ’ αυτόν επικεφαλής κατάφερε να πανηγυρίσει τίτλους και να διαγράψει εξαιρετικές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ως αθλητικός διευθυντής τού Δικέφαλου έχει δείξει μέχρι στιγμής τι μπορεί να κάνει, καθώς υπάρχει εικόνα από την ατζέντα του, τους παίκτες που μπορεί να προσεγγίσει και εκείνους που μπορεί να παραχωρήσει.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι τόσο ο Λουτσέσκου όσο, κυρίως, ο Μπότο θα αξιολογηθούν στο τέλος της σεζόν για τα πεπραγμένα τους: Τι υποσχέθηκαν, τι έπραξαν, τις υλοποίησαν. Αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog όμως, είναι ότι τη γνώμη τού Πορτογάλου την ακούν ελάχιστοι στον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής έχει φθαρεί ήδη, καθώς ναι μεν έχει επιτυχία με τον Κοτάρσκι, κι αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, αλλά ο Ντάντας χρειάζεται αρκετά λεφτά για να αποκτηθεί ενώ ο Κουαλιάτα έφυγε και ο Φελίπε Σουάρες δεν προσφέρει και πολλά. Όλα αυτά δεν δημιουργούν καλή εντύπωση για το έργο του στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι μόνο οι άστοχες επιλογές αλλά και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είναι το φόρτε του οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

"Δεν μπορεί να δώσει τον Μουργκ, ενώ ο Σαββίδης είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα για να ελαφρύνει το μπάτζετ - 600.00 ευρώ δίνουν στον Μουργκ και κάθεται", μετέφερε στο sportdog πηγή από τη Θεσσαλονίκη, που δείχνει το κλίμα που υπάρχει για τον Μπότο στην ομάδα. Προσοχή, βέβαια! Μιλάμε για το κλίμα στην ομάδα γύρω από το πρόσωπο του Μπότο. Όχι για το μέλλον του στον σύλλογο, καθώς έτσι κι αλλιώς έχει τριετές συμβόλαιο που δεν σπάει εύκολα, ενώ αν καταφέρει μέσω των επαφών του (κυρίως στην Πορτογαλία) και κλείσει το καλοκαίρι ένα τεράστιο μεταγραφικό Deal πολλών εκατομμυρίων με τους Κουλιεράκη ή Κωνσταντέλία (ή και τους δύο μαζί…), τότε θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μιλάει με Ζιντάν, όχι Λουτσέσκου ο Γκαρσία - Παρακαλάνε Ολιβέιρα - Έρχονται Μπράντονιτς-Παναγιώτου"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags