Facebook Pixel Super League: Μόλις έσκασε: Κάλεσμα Μπένετ στους Big5 για την διαιτησία μετά τον χαμό σε "Βικελίδης" και Ν. Φιλαδέλφεια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 11:00:00

Μόλις έσκασε: Κάλεσμα Μπένετ στους Big5 για την διαιτησία μετά τον χαμό σε "Βικελίδης" και Ν. Φιλαδέλφεια!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Κάλεσμα Μπένετ στους Big5 για την διαιτησία μετά τον χαμό σε "Βικελίδης" και Ν. Φιλαδέλφεια!

Ο αρχιδιαιτητής κάλεσε τις έξι ομάδες των πλέι οφ για να συζητήσουν για τα "καυτά" θέματα διαιτησίας, μετά τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Άρης-ΠΑΟΚ, αλλά και την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Στιβ Μπένετ κάλεσε τους εκπροσώπους των έξι ομάδων των πλέι οφ σε έκτακτη σύσκεψη!

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΚΕΔ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων στις 27 Μαρτίου, όπου θα τεθούν προφανώς όλα τα "καυτά" θέματα της διαιτησίας στο τραπέζι.

Πρώτο και κύριο -από πλευράς ομάδων- θα είναι δεδομένα η έλευση καλύτερων ξένων διαιτητών, που δεν θα δυναμιτίσουν περισσότερο τα πλέι οφ. 

 

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει: 

"Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα  27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο προκλητική απόφαση Νταμπάνοβιτς - Ήθελε να... νικήσει τον ΠΑΟ - Διαιτησία σκάνδαλο για ΑΕΚ! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags