Facebook Pixel Βόλος: Πρωινό "χτύπημα" Μπέου - Ατάκες φωτιά για διαιτησία - "Δουλοπρέπεια σε μεγάλους - Απαιτούμε ξένους ρέφερι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 11:37:00

Πρωινό "χτύπημα" Μπέου - Ατάκες φωτιά για διαιτησία - "Δουλοπρέπεια σε μεγάλους - Απαιτούμε ξένους ρέφερι"

Sportdog Team
Πρωινό "χτύπημα" Μπέου - Ατάκες φωτιά για διαιτησία - "Δουλοπρέπεια σε μεγάλους - Απαιτούμε ξένους ρέφερι"

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ομάδα της Μαγνησίας, όπου εκτός από αναφορά στις φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε, βάζει ξανά στο τραπέζι την απαίτηση για ξένους ρέφερι στις αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Βόλος: Πολλά είναι τα παράπονα που έχει η ομάδα της Μαγνησίας από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με ανακοίνωσή της αναφέρεται με βαρύς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για "δουλοπρέπεια της διαιτησίας στους μεγάλους", ενώ για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνει την απαίτηση για ξένους ρέφερι στα παιχνίδια των play off.

«Για μία ακόμη φορά η Ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε τις δίνεται η ευκαιρία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους «μεγάλους».

Στο 5ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς κλέβει καθαρά την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βγαίνει τετ α τετ, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος… ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ.

Δύο λεπτά αργότερα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, όπου στο μπάσκετ αμφιβάλουμε αν θα υποδεικνυόταν παράβαση, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ υπέρ του «μεγάλου», από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Δύο λάθη που όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ικανά να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και να σου στερήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσεις μέσα στο γήπεδο αυτό που σου αναλογεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξένους διαιτητές στους αγώνες μας στα πλέι οφ.

Για να μας μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags