Facebook Pixel Μάρκ Κλάτενμπεργκ: "Κορυφαίο όνομα ήθελε να μου σπάσει τα πόδια"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 15:01:00

Αποκάλυψη Κλάτενμπεργκ - "Κορυφαίο όνομα ήθελε να μου σπάσει τα πόδια"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κλάτενμπεργκ - "Κορυφαίο όνομα ήθελε να μου σπάσει τα πόδια"!

Δηλώσεις στην Αγγλία έκανε ο Τεχνικός Σύμβουλος και Εκπαιδευτής Διαιτησίας της Super League αποκαλύπτοντας ποιος τον είχε απειλήσει.

Μάρκ Κλάτενμπεργκ: Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το επεισόδιο μεταξύ του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ με τον διαιτητή Κάβανα κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τεχνικό Σύμβουλο και Εκπαιδευτή Διαιτησία της Super League να κάνει δηλώσεις και αποκαλύπτει ένα περιστατικό όταν ο Τζόνι Όμπι Μίκελ της Τσέλσι είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια.

«Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ κινήθηκε εναντίον μου στα αποδυτήρια διαιτητών του 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια και τον συγκρατούσαν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ο Έντι Νιούτον. 

Στο τέλος η ποινή που επιβλήθηκε στον Μίκελ για το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μόνο τρεις αγωνιστικές. Σκέφτηκα: ΄Μας κάνει πλάκα η αγγλική ομοσπονδία; Θα έπρεπε να τιμωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν αν όχι και ακόμα περισσότερο.

Ο Μίτροβιτς δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο ο Μίκελ, αλλά ήρθε σε σωματική επαφή με τον διαιτητή Κάβανα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Οι διαιτητές θα πρέπει να αποπνέουν σεβασμό στο υψηλότερο επίπεδο», είπε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags