Facebook Pixel Άρης: Σούπερ αποκάλυψη από ξένο τεχνικό - "Μίλησα με τον Άρη - Περιμένω την απάντησή τους"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 17:42:00

Σούπερ αποκάλυψη από ξένο τεχνικό - "Μίλησα με τον Άρη - Περιμένω την απάντησή τους"

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη από ξένο τεχνικό - "Μίλησα με τον Άρη - Περιμένω την απάντησή τους"

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του έκανε γνωστός ξένος τεχνικός όπου μεταξύ άλλων τόνισε όταν συνομίλησε με ανθρώπους των Κίτρινων για την προοπτική να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

Ρόμπερτ Προσινέτσκι: Σε Μέσο της Κροατίας μίλησε ο 54χρονος τεχνικός όπου αποκάλυψε πως συζήτησε τις τελευταίες ημέρες με ανθρώπους του Άρη, ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

"Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθει άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορες ομάδες, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι.

Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή του να μην υπάρξει συμφωνία. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023", είπε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags