Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Μίτσελ - Το μεγάλο άγχος του με παίκτη ενόψει συνέχειας των play off (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 19:28:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Μίτσελ - Το μεγάλο άγχος του με παίκτη ενόψει συνέχειας των play off (vid)

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Μίτσελ - Το μεγάλο άγχος του με παίκτη ενόψει συνέχειας των play off (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με τον Ισπανό τεχνικό να είναι σίγουρα αγχωμένος για το αν οι διεθνείς θα επιστρέψουν υγιείς έχοντας με έναν από αυτούς να τον προβληματίζει ακόμα περισσότερο.

Ντιαντιέ Σαμασέκου: Μάχη με τον... χρόνο δίνει ο Γιαν Εμβιλά ώστε να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μετά από ένα μήνα που είναι εκτός λόγω τραυματισμού και αν τελικά καταφέρει να παίξει κόντρα στον Άρη με τον Μίτσελ να είναι σε αναμμένα... κάρβουνα ενόψει των αγώνων των εθνικών ομάδων και πως θα επιστρέψουν οι διεθνείς και ιδιαίτερα ο Αφρικανός μέσος.

Ο νεαρός χαφ έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα του Μάλι, με την οποία θα δώσει απόψε (24/3, 21.00) το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Γκάμπια, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση την Τρίτη (28/3) κόντρα στην Γκάμπια,μ ετον Μίτσελ να ξέρει πως αν μείνει και πάλι εκτός ο Εμβιλά το βάρος της μεσαίας γραμμής θα πέσει στον Ντιαντιέ Σαμασέκου μιας και οι επιλογές στο κέντρο της ομάδας είναι μετρημένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμερική για τεράστιο deal ο Καρυπίδης - Απογειώνει τον Άρη - Χρήματα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags