Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός με Κωνσταντέλια στην Ευρώπη - "Μάτια" από τοπ πρωταθλήματα στα ματς της Εθνικής
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 23:59:00

Χαμός με Κωνσταντέλια στην Ευρώπη - "Μάτια" από τοπ πρωταθλήματα στα ματς της Εθνικής

Sportdog Team
Χαμός με Κωνσταντέλια στην Ευρώπη - "Μάτια" από τοπ πρωταθλήματα στα ματς της Εθνικής

Ο συνδυασμός ταλαντούχος παίκτης σε νεαρή ηλικία με το εθνόσημο είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για τους σκάουτς των ευρωπαϊκών συλλόγων. Και όπως αναμενόταν, για χάρη του Κωνσταντέλια υπήρχαν μάτια από ομάδες του εξωτερικού στα επίσημα της OPAP Arena.

ΠΑΟΚ: Ο συνδυασμός ταλαντούχος παίκτης σε νεαρή ηλικία με το εθνόσημο είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για τους σκάουτς των ευρωπαϊκών συλλόγων. Και όπως αναμενόταν, για χάρη του Κωνσταντέλια υπήρχαν μάτια από ομάδες του εξωτερικού στα επίσημα της OPAP Arena.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, αυτοί εκπροσωπούσαν ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός, καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν αναφερθεί ονόματα από μεγάλα κλαμπ των δύο χωρών (ενδεικτικές περιπτώσεις είναι η Αρσεναλ και η Μίλαν) που έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Το τι κατέγραψαν στα μπλοκάκια τους δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα πέρασε απαρατήρητο το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του ξεχωριστού ταλέντου που διαθέτει ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ. Ο «Ντέλιας» έχει μπει πλέον στο πλάνο αγώνων της Εθνικής και αυτό θα είναι μία σημαντική υποχρέωση που θα «τρέχει» παράλληλα με αυτές του ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags