Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ αποθέωσε παλαίμαχος παίκτης - "Πρέπει να κερδίζει παντού στα play off"
| 2023-03-29 12:59:00

Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ αποθέωσε παλαίμαχος παίκτης - "Πρέπει να κερδίζει παντού στα play off"

Sportdog Team
Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ αποθέωσε παλαίμαχος παίκτης - "Πρέπει να κερδίζει παντού στα play off"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε προσωπικά σε έναν παίκτη της ομάδας, αλλά και στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να κυνηγήσουν τον τίτλο.

Τάσος Τασιόπουλος: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την πορεία που οφείλει να κάνει ο Δικέφαλος στα play off, ενώ αναφέρθηκε και στο δίδυμο Ίνγκασον- Κουλιεράκη.

Για την σύσκεψη της ΕΠΟ και την διαιτησία: «Είναι ασχολίαστο. H συμπεριφορά των παραγόντων είναι σε άσχημο σημείο. Τα λάθη πλέον στην διαιτησία με το VAR είναι λιγότερα, αλλά και πάλι γίνονται λάθη. Aν αναλογιστούμε τι γινόταν πριν το VAR, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Έχω ζήσει αρκετές αδικίες, αλλά η μεγαλύτερη είναι ένα πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός ένα μετρο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Έχουμε δει διάφορα. Συνήθως, οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται από την διαιτησία, μπορεί και τώρα να γίνεται αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό γιατι πλέον φαίνονται τα πάντα».

Για τα ντέρμπι που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στα play off: «Από τη στιγμη που ξεκίνησαν τα play off, o ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κυνηγάει τη νίκη παντού. Άποψη μου είναι πώς ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Άρη και τις ανατροπές, αισθάνθηκα ότι οι υπόλοιπες ομάδες γνωρίζουν ότι έρχεται και ο ΠΑΟΚ στην διεκδίκηση του τίτλου. Δεν ήταν τόσο υπολογίσιμος, αλλά με τη νίκη αυτή μπήκε στο κάδρο».

Για το δίδυμο Κουλιεράκη- Ινγκανσον: «Το να μην παίξει καθόλου το δίδυμο Κουλιεράκη-Ινγκανσον, το οποίο έχει βγάλει όλη τη χρονιά και υπάρχει μια σιγουριά στην ομάδα. Όταν παίζουν, όλος ο ΠΑΟΚ αισθάνεται πιο σίγουρος και δεν είναι μόνο η αμυνα. Και οι επιθετικοί και οι μέσοι παίζουν πιο ελεύθερα».

Για τον Ίνγκασον: «Ο Ίνγκανσον είναι ηγέτης στην άμυνα. Βλέπουμε πόσο μιλάει και κατευθύνει την ομάδα την ώρα του αγώνα. Δεν σταματάει να μιλάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βλέπω έναν σεβασμό από όλη την ομάδα και ο Ίνγκασον έχει ακόμα μια σημαντική ικανότητα, μπορεί να «ξεμπλοκάρει» την ομάδα σκοράροντας σε κάποια στημένη φάση».

Για τον Κουλιεράκη: «Έχει βρεί ρυθμό και η χημεία του με τον Ίνγκασον είναι πολύ σημαντική», είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags