Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνηση... ματ από Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έτσι ψάχνει για ταλέντα - Ο άνθρωπος... κλειδί
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 11:54:00

Κίνηση ματ από Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έτσι ψάχνει για ταλέντα - Ο άνθρωπος... κλειδί!

Sportdog Team
Κίνηση ματ από Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έτσι ψάχνει για ταλέντα - Ο άνθρωπος... κλειδί!

"Ματιές" παντού από τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο Ατρέι Φεντσένκοφ, άμεσος συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, στο Στάμφορντ Μπριτζ της Τσέλσι, που διοργανώθηκε το «transfer room».

Σε αυτή την πλατφόρμα, συμμετέχουν πάνω από 650 σύλλογοι και φυσικά ο ΠΑΟΚ που δίνει μεγάλη έμφαση στο να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να λείπει. Ο Ουκρανός, Αντρέι Φεντσένκοφ είναι ο συνεργάτης του Μπότο που αναλαμβάνει αυτές τις αποστολές και χθες ανέβασε μερικές φωτογραφίες απ’ την παρουσία του στο Λονδίνο.

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω ανθρώπους από διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο και να επεκτείνω την επαγγελματική δικτύωση». Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε πάει στην Κολομβία για να παρακολουθήσει τα καλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής στο Sudamericano U20. Όλες αυτές οι ενέργειες δίνουν στον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να φτάσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο απόλυτα προετοιμασμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια διάκριση για Εθνική με Θέο και 10 παίκτες ΠΑΟΚ - Λίβερπουλ, Άγιαξ, Ίντερ και Ντόρτμουντ για 17χρονο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags