Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Για αυτό δεν έπιασε σε Ολυμπιακό ο Κάιπερς - 10+ εκατ. η τιμή" - Αυτοί οι δύο του έκοψαν φόρα στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 21:14:00

"Για αυτό δεν έπιασε σε Ολυμπιακό ο Κάιπερς - 10+ εκατ. η τιμή" - Αυτοί οι δύο του έκοψαν φόρα στο Λιμάνι!

του Γιώργου Κτενά
"Για αυτό δεν έπιασε σε Ολυμπιακό ο Κάιπερς - 10+ εκατ. η τιμή" - Αυτοί οι δύο του έκοψαν φόρα στο Λιμάνι!

Ο Βέλγος επιθετικός είχε την ευκαιρία του στο Λιμάνι αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει - Κάτι που δεν ισχύει όμως τώρα με τη θητεία του στο βελγικό πρωτάθλημα και την Γκενκ.

Ολυμπιακός: Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται και φέτος ο Ούγκο Κάιπερς, με τη φανέλα της Γκενκ, καθώς διανύει εξαιρετικά παραγωγική σεζόν με 21 γκολ και 5 ασίστ τη φετινή σεζόν.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι έχει αυξήσει κατά πολύ την αξία του, καθώς στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο η τιμή του ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ (σε σχέση με τα 5,5 εκατ. ευρώ που ήταν λίγο καιρό πριν!), ενώ το συμβόλαιό του με την Γκενκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Το ρεπορτάζ από το Βέλγιο αναφέρει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην εθνική ομάδα της χώρας ενώ, προφανώς, υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από ομάδες της Γερμανίας και της Γαλλίας. Κάπου εδώ, βέβαια, έρχεται στο μυαλό όλων ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να αξιοποιήσει (ή ακόμα και να αξιολογήσει) σωστά τον Βέλγο επιθετικό, αν και είχε δώσει μάχη με την ΑΕΚ για να αποσπάσει την υπογραφή του.

"Κάνει παπάδες στη Γάνδη - Δεν φταίει μόνο ο Ολυμπιακός - Δεν ήταν εύκολο στην Ελλάδα"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ηλία Μαλιγιάννη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωσή του.

Ηλία, πώς είναι η καριέρα του Κάιπερς στο Βέλγιο;

"Στη Γάνδη κάνει παπάδες από πέρσι, σκοράρει διαρκώς αν και τελευταία έχει πάρει ο Όρμπαν τη δόξα στο σκοράρισμα, αλλά ο Κάιπερς είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχει η Γάνδη. Είναι κινητικός, στο κατάλληλο σημείο, δημιουργεί και μόνος του καταστάσεις και βασίζονται σε αυτόν. Πάντα ήταν σίγουρος στην 11άδα ο Κάιπερς".

 

Υπάρχουν φωνές στον Ολυμπιακό που αναφέρουν ότι η ομάδα έκανε λάθος με την περίπτωσή του.

"Δεν φταίει ούτε αποκλειστικά η ομάδα ποτε, δηλαδή ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε αποκλειστικά ο παίκτης. Τώρα η αξία του είναι στα 8 εκατ. ευρώ. Στο Βέλγιο ξέρουμε ότι δεν είναι ένα πρωτάθλημα τοπ, αλλά είναι σε ένα παρόμοιο επίπεδο με το ελληνικό. Ίσως στο Βέλγιο να παίζουν, συνολικά, πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης με την ποιότητα του Κάιπερς μπορεί να αποδώσει καλύτερα εκεί παρά στην Ελλάδα. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να αξιοποιηθεί εδώ".

"10+ εκατ. ευρώ - Για αυτό δεν έπιασε στον Ολυμπιακό" - Αυτοί του έκοψαν τη φόρα

Τι μεταγραφη μπορεί να κάνει;

"Από το Βέλγιο πηγαίνουν αρκετά στη Γαλλία. Σίγουρα θα ζητήσουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, έτσι κι αλλιώς δεν ξεπουλάνε οι Βέλγοι. Ο Κάιπερς είναι στο απόγειο της καριέρας του τώρα".

Γιατί δεν έπιασε στον Ολυμπιακό;

"Εξαρτάται πώς θα αξιοποιηθεί. Στον Ολυμπιακό ίσως είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Ήταν τρίτος πίσω από Αραμπί και Χασάν που τα πήγαιναν πολύ καλά. Στη Γάνδη τον εμπιστεύτηκαν, ήταν σκαλοπάτι το Βέλγιο για μια ομάδα που παίζει επιθετικά. Του έδωσε την ευκαιρία να παίζει βασικός και να σκοράρει πολύ. Εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι υπήρχε κενό στην επιθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags