Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψωνίζει" ξανά από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Κλεισμένος ήδη 23χρονος άσος - Έδωσε τα χέρια ο Αλαφούζος (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-09 10:00:00

"Ψωνίζει" ξανά από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Κλεισμένος ήδη 23χρονος άσος - Έδωσε τα χέρια ο Αλαφούζος (Vid)

Η πρώτη μεταγραφή από Σούπερ Λιγκ και η συμφωνία των ΠΑΕ! Το Τριφύλλι σκανάρει την ελληνική αγορά για πιθανούς στόχους. Μάλιστα υπάρχει έντονα η φημολογία ότι, ήδη, έχει κλείσει έναν ποδοσφαιριστή ενόψει καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός: Σταθερά τα τελευταία χρόνια, οι Πράσινοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ελληνική αγορά για μεταγραφές. Έτσι έχουν γίνει άλλωστε οι κινήσεις για παίκτες όπως ο Φώτης Ιωαννίδης (από τον Λεβαδειακό), ο Γιάννης Κώτσιρας (από τον Αστέρα Τρίπολης), ο Γιούρι Λοντίγκιν (από τον ΠΑΣ Γιάννινα) ο Κριστιάν Γκάνεα (από τον Άρη), καθώς εσχάτως και ο Ντάνιελ Μαντσίνι (επίσης από τον Άρη).

Έτσι και φέτος, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα σκανάρει την ελληνική αγορά για πιθανούς στόχους. Μάλιστα υπάρχει έντονα η φημολογία ότι, ήδη, το Τριφύλλι έχει κλείσει έναν ποδοσφαιριστή ενόψει καλοκαιριού. Ο λόγος για τον Μάριο Βήχο του Λεβαδειακού, για τον οποίο φέρονται Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Κομπότης να έχουν δώσει τα χέρια για τη συμφωνία. Το αν οι πληροφορίες ευσταθούν μένει να φανεί στην πράξη, όμως δεδομένα ο 23χρονος αριστερός μπακ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν οι Πράσινοι στη φετινή Super League. Με τη φανέλα των Βοιωτών ο Βήχος μετρά 18 συμμετοχές με 1 ασίστ, ενώ να σημειώσουμε ότι μανατζερικά ανήκει στο ίδιο γραφείο με τον Ιωαννίδη.

 
 

Βέβαια, μην ξεχνάμε πάντα κάτι σημαντικό. Ειδικά στις κινήσεις που κάνει εντός της Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός φροντίζει να μην διαρρέεται το παραμικρό προς τα έξω. Είναι χαρακτηριστικό πως και με τον Γκάνεα και με τον Λοντίγκιν πέρσι το καλοκαίρι, οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή και των δύο στον Παναθηναϊκό προκάλεσαν αρκετή έκπληξη, καθώς σχεδόν τίποτα δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί πριν.

Η ΠΑΕ γενικώς δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει ομάδες για να σπάει συμβόλαια ποδοσφαιριστών που αρέσουν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο υπεραξίες δεν έχει διάθεση να πληρώσει. Στην περίπτωση Μαντσίνι έκανε την υπέρβαση (σ.σ. έδωσε 3 εκατ. ευρώ στον Άρη) λόγω του πόσο πολύ ήθελε τον Αργεντινό στο Κορωπί ο Σέρβος τεχνικός, αλλά δύσκολα θα δούμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει ξανά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ για τον Έλληνα που "ανακάλυψε" ο Πογιέτ - Απογείωση με Ρανιέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags