Facebook Pixel Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: "Σκάνε" εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο - Τον έβγαλαν στο... σφυρί οι οπαδοί οι Σπόρτινγκ!
| 2023-05-26 10:59:00

"Σκάνε" εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο - Τον έβγαλαν στο... σφυρί οι οπαδοί οι Σπόρτινγκ!

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο - Τον έβγαλαν στο... σφυρί οι οπαδοί οι Σπόρτινγκ!

Σε ψηφοφορία που έγινε, οι οπαδοί της πορτογαλικής ομάδας, επιθυμούν να τον δουν δανεικό από τη νέα σεζόν.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Μετά την απώλεια του τίτλου στην Πορτογαλία οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κοιτούν πλέον τη νέα σεζόν και διοργάνωσαν στο twitter μια ψηφοφορία παραθέτοντας ονόματα ποδοσφαιριστών και εκφράζοντας τη δική τους άποψη για το ποια θα πρέπει να είναι η διαχείριση τους αλλά και ο ρόλος τους στο νέο ρόστερ της ομάδας.

 

Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και αυτό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με τους Πορτογάλους οπαδούς να καλούνται να απαντήσουν στο αν θα πρέπει ο νεαρός Έλληνας πρώην χαφ του Παναθηναϊκού να πωληθεί, να παραμείνει ή να παραχωρηθεί ως δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Το 54,8% των οπαδών της Σπόρτινγκ απάντησε ότι θα πρέπει να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού σε κάποιο άλλο σύλλογο, προκειμένου να πάρει συμμετοχές και να επανέλθει σε καλή κατάσταση μετά τον τραματισμό που είχε και που οδήγησε τον προπονητή Ρούμπεν Αμορίμ να τον υποβιβάσει στην δεύτερη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μάχη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Πληρώνουν buy out για top σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags