Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον… νέο Βαλβέρδε φέρνει ο Κορδόν - "Επιθετικό ποδόσφαιρο με πρέσινγκ - Πρόταση από Λιντς τον Γενάρη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 16:52:00

Τον… νέο Βαλβέρδε φέρνει ο Κορδόν - "Επιθετικό ποδόσφαιρο με πρέσινγκ - Πρόταση από Λιντς τον Γενάρη"

Τον… νέο Βαλβέρδε φέρνει ο Κορδόν - "Επιθετικό ποδόσφαιρο με πρέσινγκ - Πρόταση από Λιντς τον Γενάρη"

"Ανερχόμενος προπονητής, ταιριάζει πολύ στον Ολυμπιακό"! Ένα νέο όνομα με καλό βιογραφικό και φιλοδοξίες εξετάζουν οι Πειραιώτες για τον πάγκο της ομάδας. Οι ομοιότητές του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το στυλ παιχνιδιού του.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Άντονι Ιραόλα έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, ως μια λύση από την Ισπανία που γνωρίζει πολύ καλά ο Αντόνιο Κορδόν, και θα μπορούσε να αναδειχθεί σε νέο Ερνέστο Βαλβέρδε για τους Ερυθρόλευκους.

Ο 40χρονος τεχνικός έχει μεγάλο έρωτα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως και ο Βαλβέρδε, παρόλα αυτά φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα για να βρεθεί στην άκρη τού πάγκου της. Μπορεί αυτή η κατάσταση να ευνοήσει τον Ολυμπιακό;

Προφανώς, καθώς οι Πειραιώτες μπορούν να δώσουν μια προοπτική πρωταθλητισμού αλλά και συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στο κλαμπ θα υπάρχει και ο Κορδόν.

"Επιθετικό ποδόσφαιρο με πρέσινγκ - Ταιριάζει στον Ολυμπιακό - Τον ήθελε η Λιντς"

Το sportdog απευθύνθηκε στον Γιώργο Τεριακή, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να μας μιλήσει για τον Ιραόλα, τον τρόπο που αγωνίζεται και αν θα μπορούσε να τα πάει καλά στον Ολυμπιακό.

"Ο Ιραόλα είναι παιδί τής Αθλέτικ Μπιλμπάο, περίμενε ότι θα μπορούσε να γίνει προπονητής της αλλά είναι εκεί ο Βαλβέρδε. Παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με πρέσινγκ στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Είναι νέος, φιλόδοξος και ανερχόμενος, ταιριάζει στον Ολυμπιακό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είχε περάσει και από την ΑΕΚ Λάρνακας. Στη Ράγιο πέτυχε μια άνοδο, την πρώτη σεζόν, κι έπειτα την κράτησε για δύο χρόνια στην Πριμέρα. Τον Γενάρη είχε πρόταση για να πάει στη Λιντς αλλά συνεχίσε τελικά στην Ράγιο. Αλλά τις προάλλες δήλωσε ότι θα φύγει".

"4-2-3-1 και τα μπακ να ανεβαίνουν - Καλύτερα από Μπορδαλάς - Φιλόδοξος και ανερχόμενος"

Πώς του αρέσει να παίζει;

"Παίζει 4-2-3-1, κάποιες φορές το κάνει και 4-3-3, πολύ από τα άκρα, ανεβαίνουν τα μπακ του, σπάνια θα παίξει με δύο επιθετικούς μπροστά. Ταιριάζει πιο πολύ στον Ολυμπιακό από ο,τι ο Μπορδαλάς, για παράδειγμα".

Μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Μπορεί να ανταποκριθεί, είναι φιλόδοξος και ανερχόμενος, κάποια στιγμή θέλει να αναλάβει την Αθλέτικ Μπιλμπάο γιατί έπαιζε 15 χρόνια εκεί μπάλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχουν οι εξελίξεις - Έρχεται Αθήνα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό - Υπογραφές για τρία χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags