Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου - Αυτές είναι οι τρεις επόμενες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 19:35:00

Το αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου - Αυτές είναι οι τρεις επόμενες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Το αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου - Αυτές είναι οι τρεις επόμενες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ

Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που σύμφωνα με την εκτίμηση των υπεύθυνων της ομάδας, δεν μπορούν να προσφέρουν.

ΠΑΟΚ: Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που σύμφωνα με την εκτίμηση των υπεύθυνων της ομάδας, δεν μπορούν να προσφέρουν.Πρώγος έφυγε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Ράζβαν Λούτσεσκου, αφού έκανε συνολικά 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μόλις τρία γκολ.

Δεύτερος ήταν στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν έδωσε ποτέ τα αναμενόμενα στη διετή του παρουσία σε αυτή και πέτυχε μόλις 9 γκολ, στη δεύτερη χρονιά του. 

Ο Τόμας Κετζιόρα, που δεν έπεισε κατά την εξάμηνη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο επόμενος που δεν μένει και επιστρέφει στη Ντιναμό Κιέβου, από όπου είχε αποκτηθεί ως δανεικός. Αποχώρησαν και οι δυο, που είχαν πολλά χρόνια στην ομάδα, ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί, των οποίων τα συμβόλαια, δεν ανανεώθηκαν.

Αυτοί που θα ακολουθήσουν, εάν και εφόσον βρεθεί ομάδα να τους αποκτήσει, είναι οι Μουργκ, Νινούα και Τέιλορ, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τους θέλει ο Λουτσέσκου και όπως όλα δείχνουν εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το δικό τους θέμα.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Μουργκ στοιχίζει ετησίως 600.000 ευρώ, ο Νινούα 400.000 και ο Τέιλορ 500.000 ευρώ, εύκολα γίνεται κατανοητό, με μια απλή πρόσθεση ότι ο ΠΑΟΚ θα “γλιτώσει” 1,5 εκ. ευρώ! 

Είναι χαρακτηριστικό και το γεγονός ότι ο Τέιλορ, που είχε δοθεί δανεικός στη Ντιναμό, δεν έκανε τίποτα στη Ρωσία και η ομάδα της Μόσχας δεν δέχθηκε να πληρώσει ούτε τη ρήτρα 350.000 ευρώ, για να τον κρατήσει εκεί και τον έστειλε πίσω, για να έχει πλέον το πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ… σκηνοθέτης για Ολυμπιακό! Καταπίνει χλμ σαν δρομέας - Μεταγραφή επιπέδου Μπάγερν-Ντόρτμουντ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags