Facebook Pixel Άρης: Ώρα... Καρυπίδη στον Άρη - Αυτές οι εισηγήσεις του Τερζή για ενίσχυση - Σε ποιες θέσεις παίρνει παίκτες ο Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 04:20:00

Ώρα... Καρυπίδη στον Άρη - Αυτές οι εισηγήσεις του Τερζή για ενίσχυση - Σε ποιες θέσεις παίρνει παίκτες ο Άρης

Sportdog Team
Ώρα... Καρυπίδη στον Άρη - Αυτές οι εισηγήσεις του Τερζή για ενίσχυση - Σε ποιες θέσεις παίρνει παίκτες ο Άρης

Στην τελική ευθεία μπαίνει στον Άρη, η προεργασία για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, η οποία να είναι καλύτερη από πέρσι, για να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξόδου στην Ευρώπη και ήδη έγινε γνωστό ότι βρίσκονται προ των πυλών του “Κλ. Βικελίδης”, τρεις ποδοσφαιριστές.

Άρης: Στην τελική ευθεία μπαίνει στον Άρη, η προεργασία για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, η οποία να είναι καλύτερη από πέρσι, για να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξόδου στην Ευρώπη και ήδη έγινε γνωστό ότι βρίσκονται προ των πυλών του “Κλ. Βικελίδης”, τρεις ποδοσφαιριστές.

Με ενέργειες του αθλητικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα και σχετική εισήγηση, είναι έτοιμες οι συμφωνίες για σέντερ φορ, εξτρέμ και στόπερ, παίκτες που χρειάζεται ο Άρης, μετά τις πολλές αποχωρήσεις επιθετικών και μεσοεπιθετικών, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Με τις εισηγήσεις του αθλητικού διευθυντή, φυσικά και συμφώνησαν ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε αφίξεις κατά την ερχόμενη εβδομάδα. 

Έτσι κι αλλιώς, στις 12 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και ο Τόλης Τερζής θέλει τους παίκτες, αν όχι όλους, τους περισσότερους νεομεταγραφέντες, για να παρακολουθήσουν κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι τελευταίες μέρες, πάντως, έδωσαν την δυνατότητα στους ανθρώπους του Άρη, να καθορίσουν το τελικό πλαίσιο των ενεργειών τους.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags