Facebook Pixel Άρης: Σε αναμμένα... κάρβουνα στον Άρη με Πάλμα - Τόσα ζητάει ο Καρυπίδης για να τον πουλήσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 11:20:00

Σε αναμμένα... κάρβουνα στον Άρη με Πάλμα - Τόσα ζητάει ο Καρυπίδης για να τον πουλήσει

Sportdog Team
Σε αναμμένα... κάρβουνα στον Άρη με Πάλμα - Τόσα ζητάει ο Καρυπίδης για να τον πουλήσει

Το όνομα του Λουίς Πάλμα, πραμένει στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών σεναρίων, μετά την καλή σεζόν του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα του Άρη, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και την Αμερική. 

Άρης: Το όνομα του Λουίς Πάλμα, πραμένει στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών σεναρίων, μετά την καλή σεζόν του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα του Άρη, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και την Αμερική. Το ενδιαφέρον για Πάλμα, μπορεί να είναι δεδομένο, αλλά ο Άρης δεν θα συντηρήσει κανένα μεταγραφικό… σίριαλ, ούτε έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση στο “Κλ. Βικελίδης” για τον Ονδουριανό ποδοσφαιριστή.

Πρόκεται για ένα “θερμό μέτωπο”, το οποίο σίγουρα θα περάσει από αρκετά στάδια. Στον Αρη, επιμένουν ότι ο 23χρονος θα παραχωρηθεί, μόνο αν υπάρξει πρόταση, που να καλύπτει τα «θέλω» της ΠΑΕ και πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.

“Ζεστό” παραμένει το ενδιαφέρον από την Ρέιντζερς, από τη Σκωτία και την Άντερλεχτ, από το Βέλγιο. Οι δύο ομάδες, είναι αυτές που έχουν εκφράσει την θέληση για να κάνουν δικό τους τον Ονδουριανό εξτρέμ του Άρη, αλλά για την ώρα φαίνεται να μην φτάνουν στα χρήματα, που ζητάει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση του Άρη κοστολογεί τον Πάλμα, με το ποσό των 5.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν είναι εύκολο να φτάσουν οι δύο ομάδες. Για το λόγο αυτό, γίνονται διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό, για τον 23χρονο εξτρέμ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης πριν από λίγες μέρες, δεν δέχτηκε να πάει στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, λόγω της μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags