Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Οριστικό! Ανακοίνωσε τη νέα του ομάδα ο Μέσι - Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα - "Πυρά" σε ΜΜΕ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 22:28:00

Ανακοίνωσε τη νέα του ομάδα ο Μέσι - Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα - "Πυρά" σε ΜΜΕ

Sportdog Team
Ανακοίνωσε τη νέα του ομάδα ο Μέσι - Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα - "Πυρά" σε ΜΜΕ

Νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ με τον ίδιο να βάζει τέλος στα δημοσιεύματα και μέσω ανακοίνωσης να κάνει γνωστό το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Λιονέλ Μέσι: Είναι οριστικό ότι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον ίδιο μέσω δήλωσης να αναφέρεται στον νέο σταθμό της καριέρας του, ενώ παράλληλα να σημειώνει ότι η πολυπόθητη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της οικονομικής αστάθειας των Καταλανών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν του δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις.

Για την απόφασή του να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι: «Δεν θα επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Θα ενταχθώ στην Ίντερ Μαϊάμι. Πήρα την απόφαση να πάω εκεί. Δεν το έχω κλείσει ακόμα 100%, και υπάρχουν ακόμα μερικές μικρές λεπτομέρειες που απομένουν, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας εκεί.

Αν ο Μπουσκέτς και ο Άλμπα ενταχθούν στο Μαϊάμι μαζί μου; Είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσει. Ο καθένας κοιτάει το δικό του μέλλον. Σίγουρα παρακολουθώ τι γίνεται με αυτούς, αλλά ποτέ δεν συμφωνήσαμε ότι θα πάμε κάπου μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι είχα πρόταση και από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά δεν την σκέφτηκα καν, επειδή στην Ευρώπη, η μόνη ομάδα που είχα στο μυαλό μου ήταν η Μπαρτσελόνα.

Έχω την ίδια όρεξη, την ίδια ευθύνη και την ίδια επιθυμία να κερδίζω και να τα πάω καλά. Αλλά με πολύ περισσότερη γαλήνη στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στην Μπάρτσα, έπρεπε να πάω στην αμερικανική λίγκα για να βιώσω το ποδόσφαιρο με έναν διαφορετικό τρόπο και να το απολαύσω μέρα με την ημέρα.

Νιώθω καλά. Νιώθω ήρεμος. Ήταν μία περίεργη σεζόν γιατί παίξαμε στο μέσον της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε τα πάντα διαφορετικά. Τώρα σκέφτομαι μόνο τα ματς με την Εθνική ομάδα και τις διακοπές».

Για την θητεία του στην Παρί: «Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη σεζόν στην Παρί ήταν δύσκολη, όπως είπα και στο παρελθόν, σε πάρα πολλούς τομείς. Την δεύτερη σεζόν, στους πρώτους 6 μήνες ένιωσα πάρα, πάρα, πολύ καλά, πολύ άνετα στο κλαμπ, στην πόλη με την οικογένεια μου.

Μακάρι η δεύτερη χρονιά να είχε κλείσει καλύτερα. Γενικά ήταν δύο δύσκολα χρόνια για μένα. Αν μου έλειπε η Μπαρτσελόνα, όσο ήμουν στην Παρί; Ναι, φυσικά μου έλειπε».

Για τους λόγους που αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα: «Ειδικά η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Παρακολουθούσα την Μπαρτσελόνα, έβλεπα τα παιχνίδια της και πάντα μου έλειπαν όσα έζησα εκεί και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να βρίσκομαι εκεί.

Όπως κάθε οπαδός της, χάρηκα πολύ που πήρε το πρωτάθλημα. Μίλησα αρκετά και με τον Τσάβι, για κάποια ματς, για κάποιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε πολύ από τότε που έγινε προπονητής. Και φυσικά τον παρακολουθώ.

Ήθελα πραγματικά να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά μετά από όσα πέρασα και μετά από όσα πέρασα εκεί, κατά την διάρκεια της αποχώρησης μου ήταν σκληρό. Δεν ήθελα να βρεθώ στην ίδια κατάσταση ξανά. Να περιμένω να δω τι θα συμβεί το μέλλον και να αφήσω το μέλλον μου στα χέρια κάποιου άλλου.

Ήθελα να πάρω τις δικές μου αποφάσεις. Να σκεφτώ τον εαυτό μου, την οικογένεια μου. Αν και άκουσα ότι η Λίγκα αποδέχθηκε τα πάντα και πως όλα ήταν εντάξει για μένα να επιστρέξει, υπήρχαν ακόμα πολλά πράγματα που έπρεπε να γίνουν.

Άκουσα ότι η Μπαρτσελόνα έπρεπε να πουλήσει παίκτες ή να χαμηλώσει τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να περάσω κάτι τέτοιο ή να αναμειχθώ με κάτι τέτοιο.

Στην καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα ήδη έχω κατηγορηθεί για πολλά πράγματα τα οποία δεν ήταν αληθή και κουράστηκα λιγάκι από αυτό. Δεν ήθελα να το ξαναπεράσω. Τι θα έλεγαν για μένα, αν έπρεπε να πουλήσουν παίκτες εξαιτίας μου και όλα αυτά».

Παράλληλα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα ΜΜΕ: «Ειπώθηκαν πολλά, πολλά ψέματα, αλλά δεν μπορώ να βγαίνω και να διαψεύδω το καθετί που λέγεται. Βλέπω όμως ότι υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που λένε πολλά ψέματα. Πολλά με ενοχλούν, όπως για παράδειγμα όταν μιλούν για την οικογένειά μου. Όταν έγραφαν ότι ο γιος μου δεν περνά καλά στο Παρίσι, ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά το αντίθετο. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν να φύγουν από εκεί, γιατί τα περνούσαμε πολύ καλά», είπε ο Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην Έλληνας σέντερ του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - 13π. και 8 ριμπάουντ μ.ο. - Αγοράζει και νεαρό σκόρερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags