Facebook Pixel ΑΕΚ: Χαμός με πρώην παίκτη της ΑΕΚ - Χαρακτήρισε απατεώνα αντίπαλο του που δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 06:32:00

Χαμός με πρώην παίκτη της ΑΕΚ - Χαρακτήρισε απατεώνα αντίπαλο του που δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)

Sportdog Team
Χαμός με πρώην παίκτη της ΑΕΚ - Χαρακτήρισε απατεώνα αντίπαλο του που δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στην χώρα που αγωνίζεται ξένος πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης μιας και χαρακτήρισε απατεώνα αντίπαλό του που δέχθηκε επίθεση από οπαδό.

Κλεμάν Μισελέν: Χαμό προκάλεσε στην Γαλλία ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιας και μετά τον αγώνα της Μπορντό με τη Ροντέ χαρακτήρισε απατεώνα ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οπαδό των γηπεδούχων κατά τους πανηγυρισμούς του, όταν και άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα δικαστήρια, ενώ το συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες καθώς η Μπορντό ήθελε τη νίκη για να ανέβει στη Ligue 1 και η Ροντέ το τρίποντο για να μείνει στην κατηγορία.

«Μια στιγμή γιορτής χάλασε από δύο άτομα. Έναν οπαδό που έδωσε την ευκαιρία σε έναν απατεώνα να χαλάσει αυτή τη βραδιά. Πρωτόκολλο διάσεισης που απαιτεί ρεπό; Είμαι σε καλή θέση να γνωρίζω ότι πρόκειται για σκάνδαλο. Ας μας δοθεί η νόμιμη ευκαιρία να παίξουμε ξανά αυτό το παιχνίδι και να τελειώσουμε τη σεζόν», είπε ο Κλεμάν Μισελέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags