Facebook Pixel Φιορεντίνα: Ατάκες... φωτιά του προέδρου της Φιορεντίνα - "Ζώα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 23:31:00

Ατάκες... φωτιά του προέδρου της Φιορεντίνα - "Ζώα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά του προέδρου της Φιορεντίνα - "Ζώα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ"

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μετά τον τελικό του Conference League μεταξύ της Φιορεντίνα και της Γουέστ Χαμ, με τον πρόεδρο των Βιόλα μάλιστα να μιλάει με σκληρά λόγια για τους Άγγλους οπαδούς.

Φιορεντίνα: Οι Βιόλα επέστρεψαν σε τελικό ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1989-90, όμως δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με την αναμέτρηση να σημαδεύεται από επεισόδια και δεκάδες τραυματίες, κάτι που έκανε τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τους Άγγλους οπαδούς.

«Περίμενα να νικήσουμε αλλά δεν έγινε έτσι. Υπήρξαν στιγμές όπου στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής έπρεπε να κάνει την διαφορά. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Premier League (Ρίτσαρντ Μάστερς), οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ είναι ζώα, όσων αφορά τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους δικούς μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με 3-0. Λυπάμαι για τους οπαδούς μας, άξιζαν περισσότερα», είπε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Κομίσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανονιέρης 9 εκατ. για αντι-Μπακαμπού - Μαζί με Κρέσπο και Σεμέδο - Ψηλός, δυνατός με 29 γκολ τη σεζόν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags