Facebook Pixel Sportdog.gr | Η adidas αποκαλύπτει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Spectral Mode
Life
| 2018-09-18 12:17:00

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Spectral Mode

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Spectral Mode

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Spectral Mode για τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του γηπέδου με τα ανανεωμένα Predator 18+, ΝΕΜΕΖΙΖ 18+ 360 AGILITY, Χ18+ και COPA18.

H adidas παρουσιάζει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Spectral Mode, σχεδιασμένη ειδικά για παίκτες που είναι αποφασισμένοι να ξεχωρίσουν χάρη στους νέους ανατρεπτικούς χρωματικούς σχεδιασμούς και τις κορυφαίες τεχνολογίες. Στη νέα συλλογή πρωταγωνιστούν οι ανανεωμένες εκδόσεις των Predator 18+, NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY, X18+και του COPA18.

Το Predator 18+ επιστρέφει με τις τεχνολογίες που το έκαναν να ξεχωρίσει σε έναν χρωματικό συνδυασμό ανοιχτού ροζ που δεν θα περάσει απαρατήρητος. Το σύστημα PURECUT LACELESS  προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στην επαφή με το έδαφος, ενώ η τεχνολογία FORGED KNIT, στο μεσαίο μέρος του παπουτσιού, κρατάει το πόδι σταθερό προσφέροντας ισορροπία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παράλληλα, η τεχνολογία BOOST™, σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας του παπουτσιού, επιστρέφει την ενέργεια σε κάθε βήμα.

Στη νέα εκδοχή του, το νέο Predator 18+ διαθέτει το Primeknit SOCKFIT COLLAR που προσφέρει άνεση και κατάλληλη υποστήριξη, ενώ το layer τεχνολογίας CONTROLSKIN προσφέρει απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με το ANATOMICAL UPPER να μιμείται το σχήμα της φτέρνας και να καταφέρνει να «κλειδώνει» το πόδι στη θέση του.

Οι τεχνολογίες SOCKFIT COLLAR, PURECUT LACELESS, CONTROLSKIN και BOOST™ είναι ενσωματωμένες και στην εκδοχή Cage του Predator 18+ για γήπεδα τύπου 5x5, ενώ η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη και σε lifestyle εκδοχή για μοναδικές εμφανίσεις και εκτός γηπέδου.

Το ανανεωμένο NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY, σε εντυπωσιακή ασημί απόχρωση, απευθύνεται στους ευέλικτους παίκτες που θέλουν να κερδίζουν έδαφος σε κάθε τους βήμα μέσα στο γήπεδο. Εκτός από το κομψό ροζ στο πάνω μέρος, το NEMEZIZ18+ 360 AGILITY διαθέτει μεταλλικές χρυσές και λευκές λεπτομέρειες. Με ενσωματωμένες τις κορυφαίες τεχνολογίες AGILITYBANDAGE και TORSIONTAPES διασφαλίζεται η απόλυτη εφαρμογή και η σταθερότητα του πέλματος, με το διπλό κολάρο να «κλειδώνει» τον αστράγαλο σε κάθε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, ενώ η δομή νήματος τεχνολογίας AGILITYKNIT 2.0 προσφέρει ελαφριά αίσθηση που προσαρμόζεται.

Το Spectral Mode NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY είναι διαθέσιμο και σε Cage και Street εκδόσεις με τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό και τεχνολογίες.

Το τρίτο μοντέλο της νέας ποδοσφαιρικής συλλογής Spectral Mode, το ανανεωμένο X18+ είναι το παπούτσι των ποδοσφαιρικών αστέρων της adidas και των κορυφαίων «θανατηφόρων» παικτών παγκοσμίως όπως ο Gabriel Jesus, ο Μο Salah και ο Gareth Bale. Σε off white colorway, το X18+ με κατασκευή CLAW

COLLAR από εξελιγμένο ελαστικό υλικό ασφαλίζει το πόδι σε ένα σημείο, ενώ η SKELETAL WEAVE που αποτελείται από ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα από νήματα προσφέρει ελαφριά αίσθηση και τεχνολογία SPEEDMESH για απόλυτα ελεγχόμενη εφαρμογή χωρίς να περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Η SPEEDFRAME εξωτερική σόλα προσφέρει σταθερότητα για κάθε αλλαγή κατεύθυνσης σε μεγάλη ταχύτητα και μαζί με την 3D MOULDED HEEL «κλειδώνουν» το πέλμα και τη φτέρνα τις στιγμές που η απότομη επιτάχυνση κρίνεται απαραίτητη.

To X18+ κυκλοφορεί και σε Street και Cage εκδοχές, με το τελευταίο, στα ίδια χρώματα, να διαθέτει τη νέα low-cut CLAW COLLAR τεχνολογία, επάνω μέρος χωρίς κορδόνια όπως η εκδόση για το γήπεδο και ενδιάμεση σόλα BOOSTTM με τάπες που παρέχουν αυξημένη σταθερότητα και στήριξη.

Στη νέα συλλογή Spectral Mode αποκαλύπτεται και το ανανεωμένο COPA18 στο χρώμα της μέντας, το ιστορικό ποδοσφαιρικό παπούτσι που έκανε πρώτη φορά την εμφάνιση του τη δεκαετία του ’70 με το μοντέλο COPA Mundial και αργότερα κυκλοφόρησε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές σε όλο τον κόσμο.

Το νέο COPA18 διαθέτει προηγμένα υλικά απόδοσης συνδυάζοντας το Leather Embossed Vamp υψηλής ποιότητας δερμάτινο επάνω μέρος και το καινοτόμο Sock Construction System για απόλυτη εφαρμογή. Η premium δερμάτινη τεχνολογία στην επάνω σόλα με X-Ray Vamp Cage προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο μειώνοντας την ολίσθηση παράλληλα με την Compression Fold-Over Tongue που παρέχει βελτιωμένη σταθερότητα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει απόλυτη εφαρμογή.

Η κατασκευή τεχνολογίας Comfort Internal του COPA18 και ο εσωτερικός προσχηματισμένος πάτος  Ortholite προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία απορρόφησης των κραδασμών για απαράμιλλη άνεση. To τέταρτο μοντέλο της συλλογής Spectral Mode, COPA18, κυκλοφορεί στο ίδιο χρώμα της μέντας και στην έκδοση Cage με τεχνολογίες όπως η BOOST™ ενδιάμεση σόλα, το EVA strip και η εξωτερική rubber σόλα, έτοιμο να κυριαρχήσει και στα γήπεδα τύπου 5x5.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags