Facebook Pixel Sportdog.gr | Η adidas παρουσιάζει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Initiator
Life
| 2018-11-13 14:55:00

Η adidas παρουσιάζει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Initiator

Η adidas παρουσιάζει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Initiator

Για τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στο γήπεδο με τα ανανεωμένα Predator 18+, ΝΕΜΕΖΙΖ 18+ 360 AGILITY, Χ18+ και COPA19+ .

H adidas αποκαλύπτει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Initiator, σχεδιασμένη για τους παίκτες του γηπέδου που είναι έτοιμοι να αντιδράσουν από την πρώτη στιγμή. Στη νέα συλλογή πρωταγωνιστούν οι ανανεωμένες εκδόσεις των Predator 18+, NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY, X18+ και COPA19+.

Το Predator 18+ επιστρέφει ανανεωμένο με τις τεχνολογίες που το έκαναν να ξεχωρίσει σε εκρηκτικό χρωματικό συνδυασμό πορτοκαλί και κόκκινου pixelated μοτίβου. Το σύστημα PURECUT LACELESS  προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στην επαφή με την μπάλα, ενώ η τεχνολογία FORGED KNIT στο μεσαίο μέρος του παπουτσιού κρατάει το πόδι σταθερό προσφέροντας ισορροπία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παράλληλα, η τεχνολογία BOOST™, σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας του παπουτσιού, επιστρέφει την ενέργεια σε κάθε βήμα.

Στη νέα εκδοχή του, το Predator 18+ διαθέτει Primeknit υλικό που εμφανίζεται με το layer τεχνολογίας CONTROLSKIN και προσφέρει απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα το ANATOMICAL UPPER μιμείται το σχήμα της φτέρνας και το πόδι «κλειδώνει» στη θέση του. Η άνεση και η κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεται ο παίκτης στο γήπεδο διασφαλίζεται και με το SOCKFIT COLLAR που προσφέρει στο παπούτσι τη δυνατότητα να παίρνει το σχήμα του ποδιού.

Οι τεχνολογίες SOCKFIT COLLAR, PURECUT LACELESS, CONTROLSKIN και BOOST™ είναι ενσωματωμένες και στην εκδοχή Cage του Predator 18+ για γήπεδα τύπου 5x5, ενώ η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη και σε lifestyle εκδοχή για μοναδικές εμφανίσεις και εκτός γηπέδου.

Το ανανεωμένο NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY, είναι ειδικά σχεδιασμένο για παίκτες που φημίζονται για την ευελιξία τους και θέλουν να κερδίζουν έδαφος σε κάθε τους βήμα μέσα στο γήπεδο, , όπως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και παίκτης της Liverpool, Roberto Firmino, και παρουσιάζεται στο εντυπωσιακό colorway λευκού, μαύρου και κόκκινου. Με ενσωματωμένες τις κορυφαίες τεχνολογίες AGILITYBANDAGE και TORSIONTAPES διασφαλίζεται η απόλυτη εφαρμογή και η σταθερότητα του πέλματος, με το διπλό κολάρο να «κλειδώνει» τον αστράγαλο σε κάθε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, ενώ η δομή νήματος τεχνολογίας AGILITYKNIT 2.0 προσφέρει ελαφριά αίσθηση που προσαρμόζεται.

Το Initiator NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY είναι διαθέσιμο και σε Cage και Street εκδόσεις στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό και τεχνολογίες.

Το τρίτο μοντέλο της νέας ποδοσφαιρικής συλλογής Initiator, το ανανεωμένο X18+, είναι το παπούτσι που έχει σχεδιαστεί για τους ταχύτερους και πιο «επικίνδυνους» παίκτες παγκοσμίως, όπως ο Gabriel Jesus και ο Gareth Bale. Σε κλασικό μαύρο, κόκκινο και λευκό χρωματικό συνδυασμό, το X18+ με κατασκευή CLAW COLLAR από εξελιγμένο ελαστικό υλικό ασφαλίζει το πόδι σε ένα σημείο, ενώ η SKELETAL WEAVE που αποτελείται από ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα από νήματα προσφέρει ελαφριά αίσθηση και τεχνολογία SPEEDMESH για απόλυτα ελεγχόμενη εφαρμογή χωρίς να περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Η SPEEDFRAME εξωτερική σόλα προσφέρει σταθερότητα για κάθε αλλαγή κατεύθυνσης σε μεγάλη ταχύτητα και μαζί με την 3D MOULDED HEEL «κλειδώνουν» το πέλμα και τη φτέρνα τις στιγμές που η απότομη επιτάχυνση κρίνεται απαραίτητη.

To X18+ κυκλοφορεί και σε Cage και Street εκδοχές, με το τελευταίο, στα ίδια χρώματα, να διαθέτει τη CLAW COLLAR τεχνολογία, επάνω μέρος χωρίς κορδόνια όπως η έκδοση για το γήπεδο και με ενδιάμεση σόλα BOOSTTM με τάπες που παρέχουν αυξημένη σταθερότητα και στήριξη.

Στη νέα συλλογή Initiator αποκαλύπτεται και το πλήρως ανανεωμένο COPA19+, το ιστορικό ποδοσφαιρικό παπούτσι που επέστρεψε ως το πιο σύγχρονο μοντέλο της adidas συνδυάζοντας την παράδοση, το μοντέρνο design και τις κορυφαίες τεχνολογίες.

Το COPA έχει μακροχρόνια φήμη μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Συνδυάζοντας την κλασική εμφάνιση με έμφαση στην αφή, έχει γίνει η επιλογή των παικτών που εκτιμούν την επαφή με τη μπάλα και το σχεδιασμό. Το νέο COPA19+ βασίζεται σε αυτή την κληρονομιά, αλλάζοντας την αφή της νέας γενιάς χάρη σε  μια σειρά καινοτομιών.

Το COPA 19+ διαθέτει ένα συνδυασμό στοιχείων ειδικά σχεδιασμένων ώστε να προσφέρουν καλύτερη εφαρμογή, επαφή με τη μπάλα και κίνηση. Σε ότι αφορά την εφαρμογή, η εσωτερική κατασκευή από foam pads και προσχηματισμένο πάτο Ortholite παρέχει προστασία και άνεση. Το Sockfit collar έχει σχεδιαστεί ώστε να επεκτείνεται φυσικά με το σχήμα του ποδιού εξασφαλίζοντας υποστηρικτική εφαρμογή, ενώ το ANATOMICAL UPPER μιμείται το σχήμα της φτέρνας.

Το νέο Fusion Skin είναι μια εξέλιξη της κλασικής επεξεργασίας δέρματος του COPA που χαρακτηρίζεται από μια ομοιόμορφη και λιγότερο διάτρητη επιφάνεια, αλλάζοντας την αφή του ποδοσφαιρικού παπουτσιού. Το K Leather είναι εξαιρετικά μαλακό εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση, ενώ η εσωτερική X-Ray Vamp Cage τεχνολογία φέρνει το πόδι πιο κοντά στη μπάλα για τη λιγότερη δυνατή ολίσθηση. Το Purecut Laceless επάνω μέρος χωρίς ραφές αφαιρεί τις περιττές στρώσεις με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της περιοχής ελέγχου της μπάλας.

Το σχέδιο του ολοκαίνουριου COPA 19+ είναι ειδικά μελετημένο για να μεγιστοποιεί την κίνηση ενώ παράλληλα το Comfortframe σταθεροποιεί το πέλμα και βελτιώνει την πρόσφυση. Οι δύο εσωτερικές επιφάνειες προσφέρουν κορυφαία άνεση, ενώ η τοποθέτηση και το σχήμα του σκελετού βελτιστοποιούν την περιστροφή.

Η πρώτη έκδοση του COPA 19+ κυκλοφορεί ως μέρος της ποδοσφαιρικής συλλογής Initiator διαθέτοντας εντυπωσιακή εξωτερική σόλα σε champagne απόχρωση με το λογότυπο της adidas σε έντονο κόκκινο και το sole plate σε κόκκινο/λευκό χρωματικό συνδυασμό.

Ανακάλυψε τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Initiator της adidas σήμερα στο www.adidas.gr και από 20/11 σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags