Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Hot σε όλη την Ευρώπη ο ΠΑΟ - Σενάριο για νέο ΜΠΑΜ με "2-3άρι" των 18,5 πόντων πέρυσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-07-09 12:43:00

Hot σε όλη την Ευρώπη ο ΠΑΟ - Σενάριο για νέο ΜΠΑΜ με "2-3άρι" των 18,5 πόντων πέρυσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Hot σε όλη την Ευρώπη ο ΠΑΟ - Σενάριο για νέο ΜΠΑΜ με "2-3άρι" των 18,5 πόντων πέρυσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα αξιόλογη, αλλά πολύ δύσκολη, αφού τον θέλουν και οι Σικάγο Μπουλς.

Μετά την "βόμβα" με τον Κώστα Σλούκα, η Ευρώπη έχει... τρελαθεί με τον Παναθηναϊκό, που αναμφίβολα είναι το πιο hot όνομα των τελευταίων ωρών όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι!

Οι Πράσινοι κινούνται για παίκτες από το πάνω ράφι, όπως τον Νίκολα Μίροτιτς, με το "Sports Digitale" να φέρνει σήμερα στην επιφάνεια ένα ακόμα όνομα, για την θέση της περιφέρειας στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο λόγος για τον Ονουράλπ Μπιτίμ, τον 24χρονο σμολ φόργουορντ, που παίζει και στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, και που αποτελεί έναν από τους πιο "καυτούς" Τούρκους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Πέρυσι με την φανέλα της Μπασακσεχίρ έκανε απίστευτη χρονιά, μετρώντας 18,4 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, τραβώντας όπως είναι φυσικό τα βλέμματα του ΝΒΑ!

Μάλιστα, πήρε μέρος στο workout των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σκέφτονται να του προσφέρουν συμβόλαιο εν όψει της επόμενης περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα μετά τον Σλούκα - Κλείνει κορυφαίο γκαρντ και ψηλό ο ΠΑΟ - Μοιράζει εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags