Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει από τώρα για την τριάδα των τερματοφυλάκων της Εθνικής μας ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μόνο εάν συμβεί κάτι... τρομερό θα αλλάξει άποψη.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό ο Καρνέζης, παρότι δεν παίζει στην Γρανάδα, θα είναι σίγουρα ο ένας απο τους τρείς γκολκίπερ της Εθνικής μας ομάδας το καλοκαίρι, ενώ αν έπρεπε να διαλέξει από τον... Μάρτιο, τότε de facto η 3άδα θα «έκλεινε» με Γλύκο και Τζόρβα.

Όσον αφορά τον... πρώτο επιλαχόντα, αυτός δεν είναι ο Στέφανος Καπίνο του Παναθηναϊκού, αλλά ο Μιχάλης Σηφάκης του Ατρομήτου, ο οποίος εδώ και καιρό έχει χάσει την θέση του βασικού στο Περιστέρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της στήλης «sportdog penalty», ο Σάντος για να εμπιστευτεί και να καλέσει τον ταλαντούχο πορτιέρο του «τριφυλλιού», θα πρέπει ο "πράσινος" κίπερ να κάνει... παπάδες ως το τέλος της σεζόν!

Έτσι λοιπόν, αν δεν συμβεί κάτι φοβερό, η Ελλάδα θα πάει στην Βραζιλία χωρίς να έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ παίκτη του Παναθηναϊκού στην αποστολή, κάτι που έχει ξανασυμβεί όποτε η Εθνική πήρε μέρος σε τελικά Mudial ή Euro....