Πάταγο προκαλεί η... έκπληξη του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον Ροναλντίνιο!

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Βραζιλίας ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή της Σελεσάο για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στη χώρα του καφέ και ο Ροναλντίνιο δεν βρίσκεται στις επιλογές του.

Παρά τις προσπάθειες του διεθνή αστέρα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να αποδείξει με τις εμφανίσεις του στην Ατλέτικο Μινέιρο ότι αξίζει μια θέση στην αποστολή, φαίνεται πως δεν έπεισε τον απαιτητικό Σκολάρι, ο οποίος προτίμησε για την επίθεση τον συμπαίκτη του, Τζο.

Λέγεται μάλιστα στη Βραζιλία, ότι η συμμετοχή στο Μουντιάλ ήταν ο βασικός λόγος που ο "Ρόνι" παρέμεινε στο πρωτάθλημα της χώρας του και δεν αναζήτησε συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις κλήσεις του Σκολάρι απουσιάζει και το όνομα του Κακά.

Ιδού οι 23 "εκλεκτοί" της Σελεσάο:
Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο).
Αμυντικοί: Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ρόμα), Μαρτσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν Μονάχου), Ενρίκε (Νάπολι).
Μέσοι: Λουίς Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ερνάνες (Ίντερ), Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες, Όσκαρ, Γουίλιαν (Τσέλσι), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι).
Επιθετικοί: Χουλκ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Φλουμινένσε), Τζο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπέρναρντ (Σαχτάρ Ντόνιετσκ).