Αρχικά ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρός του, συμφώνησαν στην βάση των προτάσεων που θα κατατεθούν στην Κυβέρνηση μια και αυτές στηρίζονται στους κανονισμούς της UEFA.

Θυμίζουμε ότι οι ΠΑΕ ζητάνε μεγάλη αυστηρότητα στις ποινές, ενώ στοχευμένα ο ΠΑΟΚ ζήτησε όλα αυτά (διακοπή ή μην έναρξη αγώνων) να αποφασίζονται και για περιστατικά που μπορεί να σημειωθούν και πριν την έναρξη των αγώνων και φυσικά στην προθέρμανση, όπως στο Καραϊσκάκη…

Ο Αγγελίδης επέμεινε στο ότι πρέπει να γίνει πολύ πιο ουσιαστική συζήτηση για το πώς ξεκινούν τα φαινόμενα βίας και τόνισε ότι πρέπει πρώτα να λυθούν τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής, μια και έτσι θα προκύψει πραγματική εξυγίανση.

Με βάση αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση νέου ΔΣ στη λίγκα, μόνο γι’ αυτά τα θέματα. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει και πάλι τις προτάσεις του και εκεί θα ζητήσει να δεσμευθούν όλοι για την υλοποίησή τους.

Επί προσθέτως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιμείνει και θα κινήσει από μόνη της, τις διαδικασίες για συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ με τον Πρωθυπουργό και τον υφυπουργό αθλητισμού.

Πηγή: paok24.com